Как да Cane Weave

Столове с дупки, пробити около рамката на седалката или на облегалката може да се тръстика тъкани . Ако бой с пръчки на стола си е износила в места , можете да тъкат нов седалка със специални пръчки , предназначени за тъкане . Тъкани тръстика стол места изглеждат атрактивни , са удобни за да седне в, и продължи дълго време с дължимата грижа . Ако е възможно , донесе проба на старата седалка при закупуване на нови бастуни да се гарантира перфектна форма . Нещата ще трябва
Шило или лед вземете
дървени колчета , 2 или 3 инча дължина
Мебели восък или шеллак MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Pick стари бастуни от дупките си , използвайки шило или лед мотика.

2

Попийте три пръчки във вода в продължение на 5 до 10 минути преди тъкане . Добавят се нови бастуни , когато ви отведе бастуни навън.


3

Поставете тръстика през дъното на перфорацията на средата на горния край на рамката стол , оставяйки 2 или 3 инча тръстика висящи . Поставете дървен клин в отвора , за да се запази бастуна на място. Добавяне на дървен клин , когато добавяте нов тръстика.

4

Издърпайте бастуна плътно до дупката на противоположната страна , поддържане на лъскава страна на тръстика нагоре. Промушете бастуна през противоположната дупка , след това нагоре през следващия отвор отдясно . Издърпайте конеца за противоположния дупка , поддържане на бастуна опъната и издърпайте конеца надолу през отвора на противоположната страна . Повторете този процес, докато бастуна е твърде кратък, за да се работи с и да добавяте нови бастуни , колкото е необходимо , докато не са успоредни линии на тръстика се движат между всяка дупка от горната и долната страна на стол рамката.

5

Подсигурете свободните краища на тръстика от камшик - шев тях около контурите на тръстика между дупки на долната страна на стола. За да привличам бод , да вземе свободния край на бастуна , тя донесе над и под линия на захарна тръстика и издърпайте опъната . Продължи шиене на свободния край на тръстика над и под линия и дърпа опъната до там е не повече тръстика да се работи. След като си осигури свободно край , можете да премахнете дървен клин го държи на място.

6

Поставете тръстика през дупката в горния ляв край на стол рамката и да го приведе над оригиналните бастуни и го издърпайте през дупката на противоположната страна . Повторете този процес с всяка от страничните отвори , докато не са успоредни линии на тръстика се движат между всеки два отвора от двете страни на стола рамката десен -ляв .

7

Поставете тръстика през първата дупка на върха . Там вече ще бъде бастун в тази дупка . Weave бастуна под и над хоризонталните бастуни , докато стигнете до дупка на противоположната страна . Продължи тъкане бастуни от горната страна на рамката към долната страна , докато има две направления на тръстика във всяка горна и долна дупка. Повторете този процес, от двете страни на рамката десен -ляв .

8

Поставете тръстика през горния десен ъгъл и го тъкат по вертикалата и при хоризонтални пръчки, две направления в време по диагонал . Повторете този процес за всички дупки.

9

Поставете друга тръстика през горния десен ъгъл и го тъкат по вертикалата и над хоризонталните бастуни , две направления в даден момент по диагонал . Повторете този процес за всички дупки. Е.
10

третира налагани с пръчки седалка с мебели восък или шеллак за защита на бастуни и добавете блясък.

Мога ли да залагам My New Хладилник от своя страна да Транспорт

? Закупуване на нов хладилник може да бъде много вълнуващо, но фигуриращ как да се получи, че нов хладилник вкъщи, ако не използвате професионална услуга за доставка може да бъде съвсем различен въпро

Περισσότερα >
Как да Cut Open - Cell Foam Rubber да Size

Open -клетъчна порест каучук , използван обикновено за мебели и удобни стелки , като тези използвани от детската градина , обикновено идва в големи листове или блокове. За да завършите проект тапицери

Περισσότερα >