Как да French снопче

Дайте един стар гараж продажба или бълха пазар стол с елегантен външен вид, като го претапициране с помощта на френски метод снопче . French тъфтинг често се прави от вътрешната - облегалката на стола . Това се постига чрез резби игла през плат и вата , и осигуряване на краищата на конеца с един възел или бутон. Това създава привличащ ефект , известен като туфи . French тъфтинг се използва на различни видове стол , особено тръстика столове. Това е техника за производство на мебели в продължение на векове . Нещата ще трябва Имоти: стара тръстика стол
Fabric - 1.5ярда
Спрей пяна пълнене
Ножици
Fabric лепило
Ролетка
Flat - отвертка
полумесец клещи
Seam Изкормвача
конци за бродерия
бродерия игла
бутони Тапицерия
Усилен щапелни пистолет
Staples за щапелни пистолет
Подстригване за облегалка
Hot лепило
Glue придържа
Iron MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете седалка на стара тръстика стол , с помощта на полумесеци клещи. След това извадете възглавница капака на седалката на автомобила чрез откачане на долната скоби с плоска глава на отвертка .

2

Използвайте шев Изкормвача да се отстранят всички шевове от капака на седалката така, че да лежи хоризонтално . Изгладете покриване на седалката апартамента.


3

Извадете вътре обратно възглавницата на стола , като първо отделяне тапицерия с полумесеци клещи. След това извадете бутоните с клещи, за да освободи тъфтинг , както и предна и задна възглавница покрива . Iron кориците плосък .

4

Lay , стари капака на седалката на гладят - навън и обратно покрива на върха на нови тъкани и щифт на мястото си. Трябва да има три парчета плат - възглавницата на седалката и както предната и задната части от задната възглавница . Следвайте модела на стария плат , да се изрежат възглавница покрива на новата тъкан .

5

Спрей пяна възглавницата на седалка с лепило и поставете новия капак плат гладко на пяната . Извадете краищата проби в ъглите и плътно към долната страна на седалката. Скоба около краищата на долната част на седалката. Поставете новата облегалката на стола .

6

спрей дупките в задната пяна възглавницата със спрей пяна пълнене, който ще действа като уплътнител за запълване на дупките. Mark точки с маркер на всички места, където можете пръскат пяна , за да се определи къде ще образуват туфи .

7

напръсква предната част на възглавницата пяна с лепило спрей и изглаждане на нови тъкани покритие върху предната част.

8

Thread пет направления на конци за бродерия чрез игла бродерия.

9

Вкарайте иглата през задната част на възглавницата пяна , след това нагоре през предната част на възглавницата на първата точка . В предната част на седалката , прекарайте един бутон върху иглата , след което вкарайте иглата обратно в предната част на възглавницата - около 1 /2 инча на ляво. Издърпайте я плътно чрез , така че иглата излиза отзад. Възел конеца в гърба, за да се образува снопчето . Повторете за всяка точка на пяната.

10

Спрей задната част на гърба възглавница със спрей лепило , и изглаждане на нов плат върху нея.

11

Поставете гърба възглавница в центъра на гърба на стола, и да го приложи по краищата на възглавницата .

12

Покрийте скобите чрез прикрепване декоративна лайсна около ръбовете на задната възглавница , с пистолет за горещо лепило .

Over- печка Микровълнова фурна Монтаж

Един по-на печката микровълнова спестява ценно брояч пространство, докато укрепване на зоната за готвене. И все пак, прекалено печка микровълнова печка е много различен от неговия плот колега и изискв

Περισσότερα >
Как да Reupholster дивана възглавници

Претапициране диван възглавници може да даде своя диван с нов облик или замени възглавница покрива , които са били оцветени или повредени . Претапициране диван възглавница може да се направи с помощта

Περισσότερα >