Как да инсталирате Outdoor разгражда Art

Открит разградими изкуство е изкуство, което не уврежда околната среда , и се разпада с течение на времето естествено в рамките на елементите. Разгражда изкуство може да се покрие с екологично чисти материали, които са биоразградими , или могат да бъдат естествени вещества, които се разграждат с течение на времето , като например дърво или Earth - базирани глинени скулптури. Rock е естествено вещество, използвано за външно изкуство , както добре. В зависимост от това какъв тип изкуство , която инсталирате , има различни начини да се инсталират правилно вашето изкуство на открито , така че тя ще продължи по-дълго , и изглеждат естетично . Нещата ще трябва
копка
Tape мярка
Бояджийски четки Имоти: стара рециклирани дървени врати
стара плевня талпи
Биоразградими бои
Изкопаване инструмент
Concrete
Озеленяване скали на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Използвайте петна от копка открит изкуство . Мярка секция, където бихте искали да поставите копка надолу на ленти , за да добавите декоративни докосване до пътеки или черни точки . Използвайте копка да направи традиционен дизайн или да направите модел с копка парчета . Оставете копка парчета непокътната , или да ги дере в половината да направят по-малки дизайни или модели . Покупка достатъчно копка за покриване на зоната, която се измерва .

2

Използвайте стари дървени врати или домашните дъски да направи открит разградими изкуство . Дърво , което е естествено закален да добавите селски докосване до всяко открито пространство . Вземете една стара дървена врата и да го нарисува в участъци с четка боя, за да му се даде многоцветни поглед в горната част на вратата. Следвайте природни вдлъбнатини и канали във вратата. Използвайте открит боя , че ще продължи , а също и този, който е екологично чист .


3

Използвайте цветове, които избледняват добре и изглеждат селски , като ръжда червено и тъмно синьо . Като боя избледнява в елементите , тя ще добави към старата очарованието на вратата . Направете малка вдлъбнатина в земята, където мръсотията е и копаят надолу с един инструмент, копаене , така че вратата се вписва плътно в естествен земята. Уверете се, че вратата не се преобърне , или да падне от само себе си . Използвайте малко бетон за запълване на дупката , където е монтиран на вратата , за да държи вратата сигурно и на място.

4

Сложете естествени скални образувания, и растителни цветя около врата , за да добавите към гледам на техниката. Използвайте малки и средни скали, които са вече в двора си , или имат озеленител инсталирате по-големи от типа камък скални образувания като част от дизайна.

5

Използвайте природен шисти и големи кръгли скали за пластове или разнообразна засегне . Имате дизайнер пейзаж работа с вас , или да направите това сами. Paint скалите с био - разградими боя за художествен ефект. Боядисани скали могат да добавят уникален поглед към външна точка , като част от пейзажа мотив.

Най-студените Хладилници

Преди въвеждането на модерна ден хладилника , храната е обикновено държат охладени чрез потапяне в сняг, лед и пещери. Той не беше до развитието на електроенергията, която хладилници започна да се пре

Περισσότερα >
Как да спечелим Мебели апликация прес

Понякога един малък детайл може да направи всичко различно . В ретро мебели, издълбани детайли са най-привлекателни за колекционери и любители на изработка. Но понякога по-старо парче на мебели липсва

Περισσότερα >