Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градинарство Basics >> Content

Red Съвет Photinia & Научното наименование

Red върха Photinia ( Photinia х fraseri ) е широко засадени в Юга , докато агресивен гъбички доведе до спад . Атрактивната храст получава своята червена листа от своята майка Photinia serrulata , родом от Китай обикновено се нарича Red за хиляда години . Процъфтяваща в Министерството на земеделието на САЩ издръжливост зони 7 до 9 , неговите клъстери от бели цветя идват от китайските си корени и японския родител Photinia Glabra . История

Първо въведена в средата на 1900-те , тя веднага е в търсенето и засадени масово в целия юг , създавайки изобилие в пейзажа . Когато entomosporium листни петна , разпространени в топли влажни региони , започна да я зарази в края на 1900 г. , тя се разпространи бързо . Растенията, които могат да бъдат спасени е трябвало да бъдат лекувани често , по-нататъшно понижаване на тяхната привлекателност. Но тъй като на брилянтен червено листата на растението , някои хора все още го засадят днес в области, които не са заразени от болестта.


Култура

Това е растение с ниска поддръжка предимно отглежда като храст , но може да се подрязват във формата на дърво. Тя расте от 10 до 15 фута височина с 5 до 8 фута разпространяват . Red върха Photinia е изключително издръжлив растение, което расте в почти всички видове почви , включително и бедни почви . Преовлажнени почви и близо разстояние , обаче , доведе до проблеми с гъбични инфекции . Предпочита пълно слънце в по-хладен климат и част сянка до пълно слънце в по-топъл климат и не е сол - толерантни. Red върха Photinia прогноза на екстремни температури , стига да има правилното поливане. The Texas Инвазивна растителни и Съвета Pest изброява растението като инвазивни видове.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/gardening-basics/1019042616.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.