Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> градина Статуи >> Content

Как да направим кръгла Cement Planter

Как да си направим кръгла Cement Planter което ви е нужно
Портланд цимент
торфен мъх
Sand
количка
Shovel
Large & Small Смесване Боулс
Sharp инструмент ръб ( 5 в 1) bulgarian телена четка
дюбела
спрей бутилка с вода на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе си форми. За да направите това парче , използвайте голяма купа смесване ( плантатор ) и малък смесване купа ( стойката ) . Спрей двете леко ( но за да получите пълно покритие ) с незалепващо готвене спрей . Това действа като освобождаващ агент, когато извадите от вашия формуляр

2

В количка микс 2 - . 5 литрови кофи с торфен мъх , 1 1 /с 2 - 5 литрови кофи с портланд цимент, 1-5 галон кофа с пясък. Добавя се вода и се смесват с лопата , докато не се получи консистенция на мокра кал. За голяма купа ( Planter ) натиснете сместа във форма, като се уверите, дъно и страни са с най-малко 1 " дебела . Загладете дъното и стените , които са изложени , за да по-привлекателна. Използвайте дюбела да мушкам дупка в дъното на купата за дренаж. За малката купа ( поставка) напълно запълни купата със сместа, като се уверите, да натиснете силно надолу , за да се избегнат пропуски в сместа.


3

Използвайте заострен ръб инструмент за намаляване на излишната смес на разстояние от ръба на купата (това ще даде по- завършен вид ) и изглаждане на основата на стойката ( това ще позволи на базата да седи равномерно , ако се използва върху плоска повърхност) Mist парчета с спрей бутилка от вода и капак с пластмаса. Оставя се да седне в продължение на 2 дни.

4

Махни от формите, чрез завъртане на главата надолу внимателно . The средството ще помогне смес да излезе от формата по-лесно. Вземете една телена четка и отидете върху цялата външна повърхност . Това ще помогне да се направи торфен мъх по-видима и да даде повече органични /по-стар вид. Напръскайте плантатор отново с вода и отново се покрива с пластмасова . Оставете ги да седят в продължение на 7 дни преди пускането в градината си . Оставя се 30 дни преди засаждането на растенията в действителност .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-statues/1019041688.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.