Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да спечелим Поверителност екрани От пръчици

Изграждане на екрана на неприкосновеността на личния живот от пръчки е икономичен и практичен начин да добавите към вашия двор дизайн. Вашият уникален парче може да бъде направена от пръчки , които сте събрани и могат да бъдат построени право в съществуващото озеленяване . Vines ще обичат катеренето екрана на личния живот, което го прави още по-добре да направи вашия двор , гореща вана или градина интимно място, където да се насладите . Нещата ще трябва
3 пръчки най-малко 3 инча дебелина и се нарязва до 6 фута
две пръчки най-малко 5 инча дебелина и нарязани до 7 фута
Shovel
Hammer
Пирони < Бразилски> Здрава тел или канап
пръчици , вариращо от три фута до 4 1/2 фута дължина и различна дебелина на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

копаят два отвора , всеки един фута дълбока и 6 фута един от друг , където бихте желали вашата поверителност стик екрана, за да отида.

2

Поставете 7 -метровият пръчка във всяка дупка , оставяйки шест фута над земята , и пакетиране мръсотия около основата , така че пръчката е здраво на мястото си.


3

Nail един 6 -крак - дълга пръчка в горната част на два заземени пръчки или използвайте тел или канап , за да го прикрепите . Лак за оставащите две 6 -крак - дълги пръчки с рамката, по кръст, така че те се пресичат в средата на рамката .

4

Помислете за вашия екран, неприкосновеността на личния живот , както е била разделена на четири секции от напречните пръчки . Работата по една секция в даден момент , да се добави по-късите пръчки като се започне от всеки кадър ъгъл, за да му напречно сечение център, с тел или канап . Поставете пръчките като близо една до друга , колкото е възможно .

5

Украсете ограда поверителност редовно с висящи орнаменти и низове, които можете да тъкат през малките пукнатини в пръчките .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019003360.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.