Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Други мебели >> Content

Как да Paint Turquoise Мебели

Ако имате стая в дома си с цвят тюркоаз схема може да го намерите трудно да се намери мебели , който съвпада с вашия декор . Можете да прекарате цялото си време търси магазини за тюркоазени маси и столове , само за да се върне у дома с празни ръце . Може дори да се обмисля промяна на цветовата палитра . Не е нужно да се жертва любовта си на цвят тюркоаз , поради липса на възможности за мебели . Когато се научите да рисувате своя собствена мебели един свят на възможности ще се отворят за вас. Нещата ще трябва
Вестник
Fine - шкурка
Мека кърпичка
грунд на водна основа
водна основа тюркоаз боя
Четки
лак

Покажи повече инструкции в
1

Избери добре проветриво място , в което да рисува вашите мебели . Имайте предвид, че мебелите ще трябва да седят необезпокоявани в продължение на часове в даден момент , докато боята изсъхне , така че е важно да се избере една област, която не разполага с тежък трафик . Легни вестника под мебелите за защита на вашия паркет.

2

Sand цялото парче на мебели с фина шкурка . Шлифоване ще премахне всички съществуващи боя или несъвършенства на мебелите. Избършете стърготини с мека кърпа. Може да се наложи да пясък мебелите няколко пъти , преди да е достатъчно гладка , за да рисува .


3

Нанесете грунд на водна основа за мебелите с помощта на четка за рисуване . Работете от върха на мебелите до дъното , като се прилага равномерен слой . Оставете грунда да изсъхне в продължение на поне 3 часа, след което се нанася втори слой . Оставете да изсъхне в продължение на още 3 часа.

4

Нанесете два слоя тюркоаз боя на мебелите и се оставя да изсъхне в продължение на най-малко 24 часа. Изчакайте най- малко 1 час между палта.

5

Нанесете ясно лак за мебелите , за да се запечата и защита на боята . Оставете лака да изсъхне през нощта , преди да използвате мебелите.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/other-furniture/1019037906.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.