Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Матраци >> Content

Как да получите кутия изникне Stairs

Box извори помагат осигури допълнителен комфорт и подкрепа за традиционните матраци. Те обикновено също имат твърда рамка и може да бъде доста тежък, което ги прави предизвикателство да се изправи стълби . Независимо дали сте възходящ интериорни и екстериорни стълби , техниката е в общи линии един и същ. В идеалния случай , трябва да имате друг човек да ви помогне ; уверете се, че колкото по-силна от двете завършва като лицето, повдигане на матрака от дъното . Инструкции

1

себе си позиция в единия край на кутията пролетта и имат силна приятел стоя на другия край. Уверете се, че сте в тесните краища на кутия пролетта, че е: В главата и крака , а не отстрани. Човекът, който е готов да върви назад и се качи по стълби назад трябва да бъде най-близкия по стълбите .

2

Bend от кръста , клекнал да се вдигне с краката си , като хванете единия край на кутия пролетта. Кажете си приятел се възползва от същия ръб на противоположната страна , а след това , ако действаме заедно , вдигнете кутия пролетта нагоре. Сега трябва да бъде вертикална , или перпендикулярна на пода .


3

Използвайте една ръка, за да се стабилизира на горната част на кутията пружина , или от едната страна или от горната част , в зависимост от дължина на ръцете си и големината на кутия пролетта.

4

Ходете бавно към стълбите , един човек се движи напред , докато другият ходи назад. Отделете малко време и не бързайте , така че можете да синхронизирате вашите стъпки, колкото е възможно . Това е отговорност на лицето, което се движи напред, за да позволи на един движещ се назад, знаете , когато той става все по близо до стълбите .

5

Движете се бавно нагоре по стълбите , водене заедно в стъпка тандем , колкото е възможно . Можете също така да имате лицето на върха ход до една стъпка , а след това лицето, на дъното се движи нагоре стъпка , бутане на кутия пролетта нагоре към другата.

6

Спуснете кутия извора до стълбища заедно, ако имате нужда да си почине . Това е отговорност на лицето, на дъното , за да се запази кутия пролетта от плъзгане надолу по време на почивка спирки; обикновено това не включва нищо повече от това просто да се наведе тялото си тегло срещу него.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/mattresses/1019037403.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.