Отстраняване на бутоните на един TRANE Климатик

Trane произвежда серия от домакински продукти, включително и изсушители, за пречистване на въздуха единици и климатични системи за жилищни и търговски употреба. Trane стайни климатици работят с поредица от бутони и дистанционно управление. Ако сте с помощта на Trane климатик и контролите не работят , както бихте искали , опитайте някои съвети за отстраняване на неизправности , преди да се обадите в сервиза . Проблемът често е нещо, което може да се поправи. Инструкции

1

Проверете, за да се гарантира, бутонът за захранването е натиснат, ако климатикът не се рита на най-малко. Виж, за да видите дали е изгорял или ако прекъсвач е изключил , ако тя няма да продължи , когато правиш това натиснете бутона на захранването.

2

Погледни вътре в дистанционното управление, за да се гарантира, че батериите са има и поставена правилно . Настройте таймера на климатика правилно, ако уредът няма да работи , когато натиснете бутона на захранването.


3

Издърпайте отвори на предния панел на климатика и премахване на филтъра за почистване, ако рАБОТА мига и устройството изведнъж спира да работи . Почистете филтъра със стандартна прахосмукачка.

4

Настройте часовника правилно, ако таймерът не работи в правилните часове на деня . Натиснете "Clock " бутон , а след това на "Timer Setting " бутона и задръжте стрелка нагоре или надолу , за да изберете времето , което трябва . Натиснете "Clock " отново, за да настроите времето .

5

Натиснете бутона " Mode" бутон , докато стигнете до режима, който искате , ако уредът не е това, което ти искаш. При натискане на бутон ще цикъл чрез Auto , Сухо , топло , хладно и вентилатор режими.

Как да отстранявате един EcoQuest Air Purifier

A работния въздушен пречиствател запазва въздуха свеж в дома си и помага за предотвратяване на неприятни миризми от развиващите се. Ако пречиствателя спира да работи правилно, вие вероятно ще забележи

Περισσότερα >
Windsor председател Осъществяване Tools

Първоначално проектиран като английски градински столове , столове Уиндзор са многошпинделни , дървени столове с широки, вдлъбнати места известни с опростен дизайн и официална елегантност. Тези дървод

Περισσότερα >