Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Матраци >> Content

Как да разбера най-подходящия матрак за вас

Типичният възрастния изисква между седем и още девет часа сън всяка нощ , в съответствие с Националната фондация Sleep . Липсата на сън води до няколко потенциални рискове за здравето и безопасността , включително повишен риск от сърдечно-съдови заболявания , диабет и затлъстяване. Един от начините да се гарантира, че получавате добър нощен сън е по време на прибирането на правилния матрак . Цена

Задаване на цена точка за матрака. Има няколко фактора , включително качество, размер и производител , които определят цената на матрака . Имайте в предвид, колко често ще се използва матрака при определяне цената точка . Този матрак ще се използва 7-9 часа на ден , седем дни в седмицата . Прекарвайте повече на собствения си матрак , отколкото бихте похарчите за един матрак за стаята за гости , които няма да се спи толкова често .


Bed Size

Изберете размер на базата на размера на стаята си и вашето лично положение . Например, един двоен матрак е достатъчно за едно дете или тийнейджър , докато двама възрастни може да предпочитат лукса на цар Калифорния. A пълен или царица матрак също е по-добър избор за един тийнейджър или възрастни с по-малка спалня . Един изключително дълго близнак матрак работи за все по-голям тийнейджър, който се състои от спалня , че няма да се настанят на пълно или царица матрак.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/mattresses/1019002082.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.