Как да се съберат Компютърни бюра

Компютърни бюра се предлагат в разнообразие от конфигурации , и можете да спестите време и пари, като пускането заедно вашия компютър часа от себе си. Вие сте в състояние да поеме бюрото си у дома веднага след като го купи , и не е нужно да плащате за доставка или такса за монтаж . Всички готови за сглобяване компютърни бюра идват с инструкции за монтаж , както и много производители ще предоставят номер за обслужване на клиенти можете да се обадите , ако се заби в процеса на сглобяване . Нещата ще трябва
Няколко малки купички да сортирате хардуер
Flat - носа отвертка
Филипс главата отвертка
диаграми събрание
Покажи повече инструкции

1

Подреди хардуер като винтове , метални плочи, камери и CAM дюбели в отделни купички . Планировката на отделни бюро за компютър парчета на мека килим според техните номера или букви.

2

Поставете компютъра настолни парчета долната - заедно на пода . Поставете съединителните плочи през предварително пробити дупки , и завийте винтовете на плочите през плочата и в долната част на работния плот на компютъра, за да се присъединят към своите парчета заедно .


3

Използвайте отвертка да осигури изпълнението на песните на клавиатурата към вътрешността на настолните скоби . Завийте на колелата за проследяване и писти от двете страни на тавата клавиатура . Поставям настрана подноса клавиатура . Монтирайте скобите на долната част на работния плот с Монтажни планки и болтове метални предвидени . Монтирайте страните на бюрото компютър към долната част на работния плот с монтажните плочи и метални винтове предвидени .

4

Поставете скритите камери в големите дупки по повърхността на двата края на рафтовете на бюрото компютър. Уверете се, че техните стрели са насочени към ръба на рафтовете. Поставете металната края на камера дюбел във всяка страна дупката под CAM дупките . Позиционирайте бюро за компютър рафтове от двете страни бюро , докато техните CAM дюбели подреждат с камера дюбел дупки от двете страни бюро. Присъединете се към стените и рафтовете заедно с дюбелите CAM ; затегнете скрити камери с отвертка , докато вие не можете да ги преместите повече и рафтовете остават в сила .

5

Завийте плочи ритник на предния - долната част на компютъра часа . Поставете проследяване колелата на тавата клавиатура в записите на скобите , и преобръщане на тавата клавиатура на мястото си. Натиснете капачки на мястото си , за да скриете всички изложени винтове. Обръщане на бюрото компютър изправено , и го поставете в желаната от вас област.

Най-малък Oil котел

Собственици имат две опции при закупуване на нафта бойлер: бойлер или конвенционален котел . Колкото по-малка от два бойлера е комбинирано устройство . По-малък размер на комбинирано устройство прави

Περισσότερα >
Как да си направим разтегателен диван за Camper

Опитвам се да намеря мебели за да се поберат вашия кемпер може да ви накара да се реши , че изготвянето на собствените си по-добре ще отговарят на вашите нужди . Ако искате да направите разтегателен д

Περισσότερα >