Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> пелени >> Content

Направи си сам идеи за Reupholster My Sofa

Когато имате диван, който е стар и износен, нова тапицерия може да му се даде нов живот . Вместо да го изпратите до професионална компания трябва да бъде възстановена , което може да струва много пари , да го направите сами . С няколко прости инструменти, както и известно време , можете да reupholster вашия диван за една малка част от разходите. Fabric Choice

Когато избирате плат за вашия диван тапицерия, изберете материал, който е специално проектиран за тапицерия. В сравнение със стандартната плат, тапицерия плат е по-тежък и може да се изправи на постоянното използване на вашия диван ще получите. Ако това е вашето първо време, по проект, претапициране , получи най-малко допълнително дворно място в случай, че направя грешка . Може също да търсите за печат , че е малко случаен ; много подреден модел като ивици може да бъде трудно да съвпадат за едно сплотено поглед.


Следвайте

Pattern Вместо да се опитва да лети сляп по проект тапицерия , следвайте модел , за да направи по-лесно . Свалете плата , че в момента е на дивана внимателно , като се гарантира , че отделните парчета са все още непокътнати. Използвайте парчета като модел за нов тапицерията . Нарежете ги от новия плат , да ги шият , където парчетата са пришити и неизменна , където те са закрепени с телбод .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/couches/1019034453.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.