Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Характеристики на Elizabethan - Style Столове

По време на епохата на кралица Елизабет , мебелите в дома на лицето е важен символ на статута му. Кралица Елизабет столове бяха сложно проектирани и са били наблюдавани главно само в домовете на тези, които са били много богати. Тези столове са построени в няколко различни стилове , но всеки имаше много сложен дизайн. Те не са построени толкова много с комфорт в ума, но вместо да се покаже уникална изработка на онези, които са ги създали. Гластънбъри Столове

Столът Glastonbury е обявен за Абът на Glastonbury . Тези столове са версията на днешните дървени сгъваеми столове 16ти век . Те са изработени изцяло от дърво и цялата рамка сгъната за лесно съхранение или да ги местят от стая в стая . Някои стилове на този стол са наклонени рамена, които са малко по-широк към дъното , с лакът - форма, която дава място за почивка за ръцете , докато седи .


Elizabethan Регистриран Столове в

Този стол е имал по-значителен външен вид до него. Той може да е бил често използван във всеки край на дългата маса за хранене за ръководителите на домакинството да седне инча присъедини стола имаше висока облегалка , които са имали различни дизайни издълбани в него . Седалката и основата е квадрат , а ръцете са наклонени . Този стол също е вграден в ниско крак почивка става по предната част на базата. Elizabethan присъедини столове обикновено са изработени от дъб .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019034111.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.