Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Мебели за спалня >> Content

DIY Легло щрангове

Легло щрангове , които седят под краката на леглото, за да го повдигне от земята , да се увеличи съхранение под леглото при запазване на върха на прилична височина за нормална употреба . Обикновено легло щрангове са в 6 - до 10- инчов - висок диапазон , който осигурява допълнително разрешение за под - легло за съхранение , без да вдига съня повърхност твърде висока , особено за children.Things ви е нужно
мярка Tape
T - Square
Pencil
Saw
4 - от -4 - инчов лъч
Router
Шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Мярка разстоянието от пода до горната част на бедрата . Това е максималната удобно разстояние за височината на леглото си . Мярка текущата височината на върха на леглото и изважда височината на слоя от максималната си височина . Това е височината за вашите щрангове легла .

2

Нарежете 4 - от -4 на четири равни части , дължината на която е равна на височината сте определили за вашите щрангове . При маркиране на дължината , използвайте T - квадрат , за да линиите абсолютно прав и равен .


3

Начертайте квадрат половин инч вътре в горната повърхност на всеки щранг . Използвай Т- квадрата, за да я държи точно . Ако има някаква вариация на разстояние вярно квадрат в единия край или от друга страна, да използва това лице на върха, така че лицето ниво може да седне на пода .

4

Потопете вашия рутер в горната повърхност на щранг на линията ви привлече . Следвайте линията около горната част на щранг , докато не сте направили квадрат. Повтаря се процесът , изрязване на следващия раздел в квадрата до гладка повърхност е на върха на щранг заобиколен от половин инч лента по краищата . Повторете за всеки щранг .

5

Sand всички повърхности гладка. С помощ , повдигнете леглото така, че ходилата си седят вътре в зоната за изключване по върховете на всеки щранг .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1019128759.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.