Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Как мога да премахна екрани От American Craftsman Windows

?

American Craftsman прозорци са много чести. Те се специализират в винилови прозорци и ги предлагаме в замяна и ново строителство. Тези прозорци са оборудвани с половин екран направени специално за този производител . С течение на времето , тези екрани прозорец ще страдат щети и разфасовки . Те почти със сигурност ще трябва да бъдат заменени по време на живота на прозорците е така. Първата стъпка към замяната на тези екрани прозорец е отстраняването им. Това е работа, повечето собственици на жилища могат да се справят в нито един момент.
Което ви е нужно
отвертка

Парцали

Инструкции
1 < р > Отключване на прозореца и пързалка него, така че е напълно отворена . Погледнете екрана, за да се увери, че е повреден и не работи правилно. Определете дали на екрана може да бъде фиксиран или ако трябва да бъдат напълно отстранени .

2 < р > Проверете екрана и да проверите , за да видите как се инсталира . Намерете разделите екрана , които са общи за всички американски екрани занаятчийска . Проверете и се уверете, че разделите са в добра форма , а не отрязани навсякъде. Световния съюз 3 < р > Издърпайте в раздела на екрана в долния ляв ъгъл на екрана с левия показалец . Поставете плоска главата отвертка , ако е необходимо , за да го държи на място . Натиснете десния палец леко в горната дясна част на рамката на екрана и внимателно натиснете екрана в нишата рамка.

4 < р > Вземете горната лява част на екрана и внимателно отстраняване на екрана от отвора. Почистване на района около прозореца, където се намира на екрана. Го търка надолу с чиста кърпа , за да отстраните мръсотията и остатък.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133469.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.