Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Андерсен Windows Инсталация

< р > Andersen предлага много различни видове прозорци , включително двойно Hung , плъзгачи , стъклопакет и тента . Тези прозорци са изработени от винил или дърво . Най- важното нещо е да се помни, когато инсталирате Андерсен Windows е да се измери груб откриването , така че правилното прозореца размер може да бъде закупен за инсталация. Прозорците са налични в размери, за да се поберат на всеки отвор и без значение какъв вид на прозореца , монтаж ги следва същата основна процедура .
Което ви е нужно
мярка лента
шпакла
Парцали <Бразилски > силикон пистолет
силикон
винтове

Пробийте
Level
подложки
Hammer
Backer прът
Utility нож

Инструкции <Бразилски > 1 < р > Run ролетка през центъра на отвора , където ще бъде инсталиран на прозореца. Измерва се от едната страна на касата към другия директно в центъра и запис на измерването за ширина. Измерете височината от дъното на перваза на прозореца на горната част на отвора в центъра и се записва , че измерването .

2 < р > Почистете отвора с шпакла . Изстъргва излишния лепило или свързващи , че може да остане от предишния прозорец . Избършете областта с чиста кърпа . Изпълнение на наниз от силикон по дъното на перваза на прозореца. Преместете дваинча към екстериора на къщата и да стартирате друга капка лепило по същия начин. Световния съюз 3 < р > Задаване на прозореца в отвора от външната страна на къщата. Поставете прозореца на върха на силикона на дъното и натиснете здраво , за да го придържат на място. Заредете две - инчови винтове през предварително пробитите отвори в страничната опора във всеки ъгъл на прозореца. Ги завийте с електрическа бормашина и не ги затегнете напълно да allowroom на прозореца, за да се приспособи и да се превърне ниво , ако е необходимо.

4 < р > Задаване на ниво хоризонтално през перваза на прозореца, за да се увери, че на прозореца е ниво. Hammer подложки в ъглите на прозореца между касата и рамката на прозореца , докато прозорецът се отвес и квадратни . Поставете винтовете в предвидените отвори по протежение на касата да осигури напълно прозореца на място.

5 < P> Insert поддръжник пръчка в отвора между касата и рамката около целия прозорец . Вкарайте го в място с шпакла докато тя е плътно по средата. Нанесете наниз от силикон върху поддръжник прът за допълнително уплътняване на отвора. Отрежете излишните шайбите от двете страни на къщата с нож . Отваряне и затваряне на прозореца, за да се уверите, че работи правилно .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/windows/1019133436.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.