Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Пешеходни пътеки >> Content

Как да се изгради една дървена Side Gate

Всичко, което може да направите, за да украсят вашия имот е добра идея . Една от тези идеи може да включва врата води до задния двор или градина . Има много начини да се изгради една дървена порта страна , така че трябва да провери всички налични преди закупуването на вашия материал опции. Нещата ще трябва
2 - от -4 - инчов Дървесина
един - от -6 - инчов Дървесина
циркуляр
Electric митра видях
Променлива скорост тренировка
Филипс глава на винт кошове
1 - инчови винтове палубата
1 ½ - инчови винтове палубата на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Измерете ширината на отваряне си , изважда един инч, и запишете вашата констатация. Изрежете две на 2 - от - 4 - инчови парчета на дървен материал за това измерване . Определете колко един - от -6 - сантиметрови парчета дървен материал , което трябва да попълните в пространството .

2

Space 2- от -4 - инчов дървен материал , раздалечени един от друг, така че , когато поставите един от колците върху тях , ще има четири инча на колеца , надвиснали над най-отгоре и отдолу. Центъра на колове върху 4s 2 -по- и ги закрепете с винтовете на палубата, през вестоносецът и от рамката на вратата .


3

Включете портата над и поставят 2- от -4 от горния вътрешния ъгъл на рамката на дъното вътре в корнер. Начертайте линия , когато дървен материал се поставя върху 4s 2 -по- стъпка 2 .

4

Нарежете линии, така че когато поставите дъските на вратата , тя ще се побере между дървен материал в Стъпка 2 и да се създаде " Z " . Фиксирайте го с другите две -по -4S с 1 ½ - инчови гипсокартон винтове. След това завъртете над портата и сигурна колците , където те преминават през разреза 2 - от -4 под ъгъл .

5

Монтирайте вратата панти на портата до върха и дъното на две - от - 4 -инчов рамка . Използвайте МИГ винтове, които са с дължина най -малко 1 ¼ -инча на портата и по-дълги такива за поста на портата ще се люлеят на .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/walkways/1019127267.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.