Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Как да конвертирате гараж Attic в апартамент

Преобразуване на гараж таванско помещение в апартамент създава приход , така и по-голямо пространство за вашия дом. Апартаментът може да бъде или в-закон апартамент, стая за гости или отдаване под наем. Уверете се, че таванското площ на гаража е структурно стабилна и е в състояние да подкрепи допълнително тегло на мебели и уреди , преди да започнете . ВиК и електрическите инсталации ще трябва да бъдат инсталирани , така наеме специалист, ако не сте опитен IAT тези jobs.Things ви е нужно
Дървесина
Windows
Кухненски уреди
тела за баня
Washer /Сушилня
Paint MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изграждане на външна стълба към апартамента. Външно стълбище подобрява енергийната ефективност , тъй като апартаментът не е отворена към гаража . Той също така подобрява сигурността чрез предотвратяване на автомобилни изпарения да влязат в апартамента.

2

Заменете стандартните прозорци с капандури . Капандури създават повече използваемо пространство в апартамента.


3

раздел изключва част от таванското помещение за спалня, ако има достатъчно пространство. Сложете голям килер под стрехите . Ако няма достатъчно място за отделна спалня , стая разделители употреба като плъзгащи се екрани , за да се създаде илюзията за отделен кът за спане .

4

се изработи Pullman кухня , която използва пространство по протежение на едната стена . Линия до мивката и печката и инсталирате под брояч хладилник за безплатен брояч пространство. Поставете една маса е успоредна на същото за хранене и да се добави площта на щандовете .

5

Ограничаване на банята, за да суета , тоалетна и душ, за да опазят живите пространство. Поставете банята с прозорец, за да направите стаята да изглежда по-голям.

6

Сложете подреждат една върху друга машина и сушилня комбинация в една ниша в банята или кухнята. Използвайте louvered врати, за да скрие уреда когато не е в употреба.

7

Боядисайте стените същия неутрален цвят през цялото време. Използвайте същата Настилката в целия апартамент . Това ще стане апартаментът изглежда по-голямо .

8

Помислете за добавяне капандурите да пусна повече естествена светлина.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125775.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.