Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Бани >> Content

Монтаж с държач за тоалетна хартия с порцеланови плочки

Когато инсталирате държач за тоалетна хартия , вие искате да го позиционирате по-близо до тоалетната , колкото е възможно . Понякога , която изисква поставяне на титуляра в стената до тоалетната . Стени за баня могат да имат облицовка като декоративни стенното покритие . Висящите притежателя на тоалетна хартия върху керамична стена изисква същите котви , винтове и тренировка , която искате да използвате за закачване на притежателя на сухото строителство . Единствената разлика е, че с теракот стени , имате нужда от специален диамант малко да намали плочките , без да ги напукване . Нещата ще трябва
Пробийте
1/4-inch диамант малко
самозалепваща лента
Pencil
Ниво
Пластмасови дюбели
гумен чук
отвертка
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Изберете мястото на стената на плочки там, където искате да прикачите притежателя на тоалетна хартия.

2

Поставете лента от самозалепваща лента на поставите избрали. Можете да покрие цялата плочка , ако решите , но това не е необходимо. Някои притежатели на тоалетна хартия може да изискват да се порежете две плочки.


3

Поставете държателя за тоалетна хартия на стената малко под мястото, където искате да го пуснат . Маркирайте самозалепваща лента , където публикациите са с молив . Използвайте ниво, за да се провери дали въпросните марки са прави .

4

Прикрепете 1/4-inch диамант малко, за да си тренировка. Поставете малко на място, маркирано върху самозалепваща лента , като натиснете силно .

5

Започнете да пробия при възможно най-ниската скорост . Скоростта на тренировка се регулира от колко трудно се дръпнете спусъка на тренировка. Дръпни спусъка леко да предизвика бормашината да работи бавно. След като е започнала дупката , можете да изпълните упражнението по-бързо.

6

Пробийте напълно през плочката. Вие ще разберете, че сте чрез когато сеялката се движи напред и назад свободно в дупката. Бормашина втория отвор по същия начин . Махнете лентата , след като са пробити дупки.

7

Поставете пластмасови дюбели в дупките. Hammer ги промийте с плочката , като ги удря леко с гумен чук .

8

Прикрепете държач за тоалетна хартия, плаки за котви с винтовете , предвидени в хартиен носител пакет тоалетна.
<Бразилски > 9

Прикрепете носача на тоалетна хартия, за да плочите. Заредете бара извор с руло тоалетна хартия.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1019033365.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.