Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> архитектура >> Content

Стилове на Къща Херпес зостер

За целите на защита и външен вид , покривът е един от най-важните външни характеристики на дома . Когато става въпрос за ремонт на съществуващ покрив или изграждане на нова, специално внимание трябва да се обърне към какъв тип херпес зостер трябва да се използва . Различни фактори , като икономиката и естетика , са с различна степен на важност , в зависимост от купувача. За щастие , има няколко стилове на жилищата херпес зостер може да избирате. Асфалт Херпес зостер (състав )

Тъй като те са гъвкави , издръжливи и евтини, асфалт херпес зостер са едни от най-често използваните от американските домове. На долния край на спектъра е стандартната плочка три раздела . На другия край е по-дебел пласт - архитектурен речен чакъл . Асфалт херпес зостер се предлагат в разнообразие от единични или смесени цветове и имат средна продължителност на живота от около 20 до 30 години. В допълнение към ефективност на разходите , които хората избират асфалт херпес зостер , защото те са лесни за ремонт и са устойчиви на огън. Наем Дърво Херпес зостер ( Шейкове )

От естетическа гледна точка, няколко стилове на херпес зостер са толкова популярни, колкото шейкове. The различна ширина осигурява характер , както и много хора се радват на сиво- сребърен цвят на естествено дърво закален херпес зостер. Когато е правилно поддържан, дървени херпес зостер може да продължи 30 до 50 години. Поддръжката е важна , тъй като нелекувани шейкове може да се поддават на мана и разделяне . Цената е най-големият недостатък на дървени летви , тъй като те трябва да бъдат професионално инсталирана . Продажба и Наем на метални Покривни

По отношение на поддръжката, метални керемиди са толкова лесно да се грижи за асфалт херпес зостер. Предимството те имат върху асфалт е, че те са по- приятелски настроени към околната среда. Метални керемиди са издръжливи дори при тежки метеорологични условия и могат да бъдат инсталирани върху съществуващи покриви. Универсалност е друг положителен фактор, тъй като металните керемиди могат да бъдат закупени в голямо разнообразие от стилове и цветове.


Clay или бетонни плочки Покривни

плочки керемиди идват на ум, когато човек мисли за Средиземно , испански и командировъчни стилове на архитектурата . Плочки херпес зостер се използват, защото на естетическия подобряването те могат да донесат до вкъщи. С използваните материали, тези керемиди могат да бъдат направени в най-различни стилове , форми и цветове. Те са естествено огнеупорен и обикновено лесно да се поддържа . Плочки херпес зостер са трайни , но тежки , както и изискванията за теглото сграда трябва да се имат предвид, когато ги използвате . Наем Slate Покривни

Използването трайни материали направо от земята, могат да създадат някои от най-модерните и уникални херпес зостер на пазара. Каменните керемиди , с рутинна поддръжка , може да продължи много дълго време . Slate може да бъде много скъп вариант на покриви, тъй като те изискват професионална рязане и монтаж .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/architecture/1019032570.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.