Как да се докаже алуминиеви парапети Мнения

Алуминият е силна и лесен за поддръжка парапет материал. Той обикновено има прах или PVC палто покритие, което предпазва от корозия , както и служи като декорация. Алуминиеви парапети осигуряват отлична защита и приятен естетически ефект около плувни басейни, тераси и стълбища . Длъжностите от парапет трябва да се основават както да подкрепя сглобяеми парапет панели , които се побират между тях и да издържат на вятър и атмосферни сили. Нещата ще трябва
Молив
Хартиени
алуминиеви парапети публикации
6 - инчови дървени колове маркерни
мярка Tape
Digger
Helper
Натрошени гроб
2 - инчов с 4 - инчов тампер
Concrete
Shovel
ниво Builder е MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изследвайте местните наредби относно монтирането на парапети и огради . Това може да се определи височината на парапетите и вида на материалите. Получаване на писмено съгласие от съседите за инсталацията , ако позицията на парапетите е близка до тяхната собственост.

2

Намерете подземни електропроводи и канализацията . Наеме професионален геодезист да намерите тези линии , ако не разполагат с никакви планове за земята .


3

Начертайте план на позициите по публикациите . Постовете трябва да подкрепят всеки край на панелите парапет . Маркирайте позицията на стълбовете на земята с дървени колове .

4

Dig дупка на всеки пост позиция, която е с диаметър три пъти тази на алуминиеви публикации . Дълбочината на дупката трябва да е съразмерна на съотношението на две фута с дължина след 6 -крак , т.е. половината от дължината , която се простира над земята . Поставете поста вътре в дупката и да се гарантира , че тя е отвес . Осигурете си помощник да държи поста изправен.

5

Shovel натрошен чакъл в дупката в четири до пет - инчови секции от дълбочина. Използвайте трамбовка за уплътняване чакъл . Опаковай Дребен чакъл на половината от дълбочината на дупката. Уверете се, че този пост остава отвес .

6

Запълнете дупката с бетон оставяйки пространство от четири сантиметра под повърхността на земята . Оставя се да изсъхне бетона за най-малко пет дни. Напълнете останалата част на отвора с горния почвен слой . Това дава основание за трева или друга растителност около парапетите .

Каква е максималната височина над пода за затопляне чекмедже

? Затопляне чекмеджета обикновено се инсталира в близост до печки в дома . Тези чекмеджета работят независимо от фурните и служат с цел водене на храна топло след готвене . Макар затопляне чекмеджета

Περισσότερα >
DIY LP Запис Rack

Не е трудно да се изграждане на багажник LP у дома чрез използване само на няколко позиции . Всякакъв вид на дърво може да се използва . Бъдете сигурни, за да направи всичко боядисване или оцветяване

Περισσότερα >