Как да отворите Liberty Сейфове

Получаване кутия Liberty депозит безопасност е изключително полезно, защото ще имате по- сигурно място , за да съхранявате вашите най- ценни предмети , като бижута и дори пари в брой. Liberty предлага на своите клиенти сейфове , които са изключително добре защитени. Има основно три начина да се отварят . Трите форми са ръчни , електронни моторни и директни електронни задвижващи брави . Инструкции
Директни Електронни устройства Locks

1

Донеси дръжката на устройството директно в рамките на два стоп точки. Това е важно, защото сейфа няма да се отвори , освен ако дръжката е центриран правилно .

2

Преместете клавиатурата в обратна на часовниковата стрелка посока. Продължавай да се движиш , докато не може да се завърти повече .


3

Type в комбинация клавиатура на шестцифрена , че са били предоставени при регистрацията и отварянето на Liberty безопасно . След въвеждане на комбинацията , натиснете клавиша за паунд в своевременно .

4

Преместете клавиатурата в посока на часовниковата стрелка и да се обърна , докато спре. Сега можете да отворите сейфа . Наем Моторизирани електронни ключалки

5

Донеси дръжката на сейфа точно между левия и десния стоп точките, които са обозначени върху сейфа . Това е предпоставка за отваряне на сейфа .

6

поток в комбинация, за да ви е в безопасност с помощта на клавиатурата . Това ще бъде комбинация от шест цифри и всеки път, когато натиснете бутон, червеният индикатор LED на клавиатурата ще светне. Вие също така ще чуете чуруликаха звучи всеки път, когато натиснете клавиши на клавиатурата . След завършване на комбинацията , натиснете клавиша за паунд.

7

Чуйте звукът на бравата се оттегли от мястото си. След като шумът спре , ще има шест секунди, за да отворят сейфа. Ако не успеете да го отворите в рамките на този срок, сейфът се заключва автоматично , което означава , че ще трябва да мине през целия процес отново.


Ръчно задвижвано Locks

8

Изравнете символа стрелка на външната граница на диска за избор на върха на самия диск. Уверете се, че съществува такова споразумение преди началото , в противен случай ключалката няма да се отвори .

9

Поставете ръката си на таблото след това го включете в лявата част най-малко четири пъти, преди да я оставяте точно на първи цифра от вас комбинация .

10

Поставете ръката си отново върху циферблата и да го включите към дясната страна най-малко три пъти, преди да се установи на второто число от вашата безопасна комбинация .

11

Преместете копчето наляво този път около два пъти напълно, преди да я оставяте на третата цифра от вас комбинация .

12

Поставете ръката си на таблото за последен път и да го включите към лявата страна , докато не можете да го завърти повече . Обикновено , на циферблата ще спре на около около 87 . Сега можете да отворите сейфа .

Може ли Ionizer Намаляване Dog Натрупване на косата

? Един от най-добрите начини да се отървете дома на косата се хвърли от кучета може да бъде да тече пречиствател на въздуха . Въпреки това, тези частици с висока ефективност абсорбиране ( HEPA ) филтъ

Περισσότερα >
Какво е Reed Wicker

? Reed ракита отнася до материала, използван за производство на плетени мебели , кошници и други предмети. Тези тръстики идват от някоя от няколко различни високи растения , които растат в мокри помещ

Περισσότερα >