Как да поправите счупен Климатик

A централен климатик не могат да бъдат ремонтирани от всеки, но професионалист. Тя няма обслужват от потребителя части . A прозорец или климатик наистина има части, които могат да бъдат поправени , без нуждата от професионалист. Въпреки това, тъй като стайни климатици се различават от модел към модел , марка до марка , да ги ремонт ще изисква , че собственикът на потребителя да consulted.Things ви е нужно
отвертка
Cordless прахосмукачка или редовно прахосмукачка
прахосмукачка прикачен файл (а ) , че ще се побере в малка област (и) е. малка четка или привързаност четка прахосмукачка (ако тя ще се побере )
влажна кърпа
Fin гребен ( да се оправям наведе спирални перки ) в
Покажи повече инструкции
Как да поправите счупен климатик

1

Изключете климатика. Свалете капака от климатика или да го развиете или издърпване своите планини подкрепа. Почистете завивките , ако е необходимо , с четка или прахосмукачка видими замърсявания, или избърсване с влажна кърпа .

2

Определете какво точно не е наред с климатика. Имайте предвид, че единствените части , които могат да се определят, без професионална помощ са вентилатора , филтър , захранващ кабел , превключвател и намотките на изпарителя и кондензатора. Всички други части, трябва да бъдат ремонтирани професионалист.


3

почистите вентилатора , като използва необходимите прахосмукачки, приспособления за почистване на перките и на корпуса , или избършете всичко с влажен парцал . <Бразилски>
4

Отстранете стария филтър , като се отбелязва как тя се вписва , и да вземат стария един със себе си в магазина, за да бъдете сигурни, че купувате правилния замяната . Вземете нов дом и да го инсталирате .

5

Извадете счупени или протрит захранващ кабел от устройството , и го вземете с вас , когато отидете за закупуване на нова. Покупка захранващ кабел замяна, и следвайте инструкциите в ръководството за потребителя по отношение на това как да го инсталирате .

6

Използвайте отвертка развийте превключвателя от неговия корпус , както и проверка за пригор марка или други признаци на увреждане . Вземете го с вас за закупуване на нова, и след това да го инсталирате в съответствие с инструкциите , включени с ключа или предвидени в наръчника на собственика .

7

Използвайте четка или прахосмукачка приспособления за почистване на намотките на изпарителя и кондензатора . Използвайте пръчката от корнер - почистване, за да достигне до малките райони; използвайте приставката с четка за почистване на по-големи площи и отвън. Използвайте четка, за да перка леко ги огънете обратно в първоначалната си форма , ако е необходимо.

8

Ако намотките на изпарителя или кондензатора са замърсени, използвайте четка или прахосмукачки, прикачени файлове , за да ги почисти. Използвайте пръчката от корнер - почистване, за да достигне до малките райони; използвайте приставката с четка за почистване на по-големи площи и отвън. Ако намотките на изпарителя или кондензатора се наведе , използвайте четка, за да перка леко ги огънете обратно в първоначалната си форма . Бъдете внимателни, тъй като те могат да се счупят easily.If тези стъпки не решат проблема , може да се наложи да се консултирате със специалист.

Как да премахнете Платформата Oil От Хладилник

Според Националната асоциация на строителите Начало , средната хладилника има продължителност на живота от 13 години, което го прави един от най-трайни компоненти за домашно . Тази прогноза варира въз

Περισσότερα >
Как да спечелим една шведска маса в един Entertainment Center

Преобразуване на шведска маса в център за забавления не само добавя функционална част от обзавеждането , но и разговор стартер привличащи погледа или фокусна точка на вашия хол или фамилна стая . Защо

Περισσότερα >