Как да се изчисти една Rooftop Сушилня Vent

Защото мокри дрехи и други влажни предмети са поставени вътре в стаята, на влага напълнена въздуха във вътрешността на уреда трябва да бъдат отстранени , и отдушник дава този въздушен път, за да избягат навън. Издърпайте сушилнята далеч от стената зад него , и можете да видите началото на линията отдушник , който обикновено се подстригва до изхода на сушилнята на задната долна част . Дръжте сешоара работи по най-ефективния си ниво от периодично почистване на мъх от отдушника . Можете да намерите сушилня отдушник комплект за почистване на местно хардуер или магазин подобрения в дома . Нещата ще трябва
Стълба
Сушилня отдушник комплект за почистване
Cordless бормашина Имоти: стара четка за зъби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете краката на един здрав стълба здраво върху равен терен в непосредствена близост до външна стена , и постно стълбата срещу структурата . Качи се по стълбата и отиде да се качи на покрива.

2

Инсталирайте гъвкава пръчка , включени в сушилнята отдушник комплект за почистване , в безжични тренировка. Там обикновено са четири от тези възможно свързване 36 -инчови пръчки , че когато всичко е свързано и инсталирани в упражнението , вие получаване на 12 метра от хотела.


3

Инсталирайте мъх четка в комплекта е на края на пръчката .

4

Задръжте тренировка в едната си ръка . Хванете края на последния прът , точно зад четка за власинки , с другата си ръка . Поставете четката в отдушника на сушилнята на покрива .

5

Стиснете спусъка на безжични тренировка , което позволява на Въртящата се четка за почистване на мъх остана вътре в отдушника . Издърпайте назад тренировка , и го натиснете надолу многократно , за да се разбият на мъх и го избута нагоре и навън от отдушника . Издърпайте тренировка далеч от отдушника , за да дръпнем прът и четката от отдушника .

6

Scrub чепарета и неговите пантите вътре в отдушника , с помощта на стара четка за зъби . Това чепаре предотвратява backdrafts в сушилнята дрехи.

7

Включете сушилнята за няколко секунди , така че въздухът от него издухва всички останали откъснат мъх нагоре и навън от отдушника .

<Бразилски>

Отстраняване на един KitchenAid Superba бройлери

The KitchenAid Superba е най-на- на-ред електрическа печка на компанията. Уредът е снабден с елемент за печене на дъното и елемент висока температура горелка на върха. И двете са свързани към електрич

Περισσότερα >
Как да пробием на плочи за Mosaic

Разрушаване на стари и нащърбените домакински плочи е разходно- ефективен начин да добавите декоративни интерес за мебели , създаване на витражи ефект или обнови стар или обикновен огледало. Въпреки т

Περισσότερα >