Инструкции за изграждане на Tornado Shelter

Природни бедствия удариха части на САЩ всяка година , предизвика милиони долари на стойност на щетите , и твърдят, живота на много хора . Урагани могат да унищожат квартали в секунда . Защитете вашето семейство чрез изграждане на подслон торнадо в мазето или гаража , ако живеете в торнадо зона. A подслон торнадо понякога е разликата между живота и смъртта . Нещата ще трябва
Федерална агенция по управление на извънредни ситуации ( FEMA ) контакт номер
публикуване FEMA 320 на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Посетете сайта на Федералното управление за спешна агенция за да идентифицира точно зоната на вятър , където се намира вашия дом ; това определя необходимата якост на вашия приют . Районът приблизително между Скалистите и Апалачите е считан за да бъде " торнадо алеята " на Съединените щати .

2

Свържете FEMA , и искане публикация 320. Тази брошура съдържа застроителни планове за различни стилове на торнадо приюти .


3

Огледайте дома си и да се определи най-хубавата стая , в която да изгради своя торнадо подслон. Към апартамента има мазе е най-добрият вариант ; естествено осигурява известна защита от торнадо преди е построен приюта . Ако в дома ви разчита на подкрепата на греди , може би трябва да се изгради самостоятелна структура.

4

Свържете се с местен строител за изграждане на подслон торнадо . Книжката FEMA съдържа различни дизайни , подходящи за всички бюджети . Изберете приюта в зависимост от размера на парите, на ваше разположение. Инструктирайте си строител , за да се съобразят с всички изисквания за безопасност .

5

купи материали и изграждане на приюта си . Следвайте инструкциите FEMA точно . Гарантиране на приюта е построен в съответствие с всички разпоредби , и осигурява желаното ниво на безопасност.

The Normal Светлината продължава да мига My Whirlpool съдомиялни

The Normal индикатор на повечето Whirlpool миялни машини светва, когато е избран един нормален цикъл на пране и е в ход. Въпреки това, ако нормален светлинен индикатор мига в други времена , преди и

Περισσότερα >
Електроинструменти Използваните в Wood Shop

Дърво магазини склад електрически инструменти в зависимост от компетентността и комфорт нивото на оператора . А броят на властта дървени инструменти са на разположение , за да се постигне една и съща

Περισσότερα >