Как за измерване на размера за Изпъкналоста

Когато подменяте износени дръжката на вратата , правилни измервания гарантират, че новият дръжката се вписва добре да се даде възможност вратата да се заключва правилно . Много хора се актуализират дръжките на вратите , за да промените външния вид на входа или изхода на дома им. Бравите на вратите се предлагат в разнообразие от форми и метални тонове. A нов тела могат да преобразят облика на вашата съществуваща врата , както и помогне да се осигури безопасността на семейството си и вашите home.Things ви е нужно
отвертка
Ролетка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Отвори вратата и търсене на винтовете , които държат дръжката на вратата на място. Като цяло, те са от вътрешната страна на вратата , където ключалката зацепва .

2

Отстранете всички винтове с подходяща плоска главата или Филипс отвертка .


3

Огледайте се дръжката на вратата . Често има допълнителни винтове от двете страни или отдолу на дръжката на вратата . Премахнете тези , както и да освободи дръжката на вратата .

4

гърмя дръжката на вратата , като се потърси за слот около ръба , ако винтовете не напълно го освободят . Слотът е достатъчно голям, за да можете да вмъкнете плоска отвертка , която ви позволява да го гърмя . Обикновено , допълнителни винтове са под тази област .

5

Туист всякакви допълнителни винтове в чинията стачка или вложката и под дръжката на вратата с отвертка .

6

Погледни отвора , който е на мястото, където сте свалили плаката стачка или вложката . Проверете, за да се види дали има канал , който е квадрат или кръг . Това се нарича резето и трябва да закупите едно копче , което работи с формата на тази ключалка .

7

Придържайте мярка лента в отвора след като всички части на бравата са навън. Измерва се площта от ръба на вратата до средата на района с дупката. Това е сондажния отвор , който се пробива в района, където сте свалили вложката . Това е известно като на щифта , и това разстояние е от решаващо значение за инсталиране на правилния размер на дръжката на вратата . Вземете измерването с вас да закупите нов дръжката на вратата .

Какво Изостря Вашите битови отпадъци, Blades

? На боклук инсталирани във вашата кухненска мивка е голямо удобство . Просто нека бита на храна се изплакват на плочи или шепа плодови или зеленчукови обелки изплакнете в канала , флип ключ , и в рам

Περισσότερα >
Как да Paint Wood фурнировани мебели , за да го дрипав Chic

Wood фурнир мебели се изработват чрез поставяне на тънък слой от дърво върху ПДЧ или шперплат база за създаване на външния вид на мебели от масивна дървесина. Можете да идентифицирате фурнир чрез изсл

Περισσότερα >