Ремонт на пукнатини, появяващи се по стени и тавани

Справянето стена или таван пукнатина изисква правилните инструменти и консумативи , заедно с търпение . Това е едно нещо , за да поправи една пукнатина , друг да се слее ремонта в съществуващата структура , така че е като невидим , както можете да го направите . За ремонт на вътрешни стени и тавани , вие най-вероятно ще се работи с гипсокартон . Оценка на нуждите и необходимите доставки , преди да започне проекта за лесна работа начало до край ремонт можете да се гордеете of.Things ви е нужно
гипсокартон съвместни съединение
Spackle (по желание ) Шкурка е. <Бразилски> Paintbrush (по желание )
четка за зъби (по желание ) е. шпакла
Primer
Paint MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете гипсокартон съвместни съединение за пукнатини , с изключение на тези, които са много тънки и фини . За такива пукнатини , Шпакловъчни работи добре . Алтернативите включват Шпакловъчни или ремонт пасти и прахове.

2

Започнете ремонт на таван или стена пукнатина , като леко шлифоване зоната по протежение на дължината на пукнатината . Използвайте фина шкурка за тази задача, тъй като това е най-вече да осигури надраскан повърхност за прилагане на съвместни съединение или spackle .


3

Отстраняват се частиците прах и отломки с тънка четка или четка за зъби , за да почистите повърхност и интериора на пукнатината . Почистване на вътрешността на пукнатината позволява spackle или съвместни съединение, за да бръкнат по-дълбоко в пукнатината , предлага дългосрочна оправя.

4

Scoop съвместна съединение или spackle върху ръба на 2 - инчов шпакла (или по-широк , ако искате) . Старт на най-високо края на пукнатината и да се прилага дори натиск да натиснете spackle или съвместни съединение здраво във вътрешността на пукнатината .

5

Оставете съвместна съединение или spackle да изсъхне , което обикновено отнема около 30 минути до 24 часа , в зависимост от вида на запечатване или съединение материал, който сте избрали. Нива на влажност, температура и тип повърхност могат също да засегнат времето за изсъхване .

6

Проверете spackle или съвместни съединение за сухота. Когато се прилага първо , съвместно съединение се появява тъмно сив цвят , който се променя до бяло като той изсъхва . Потопете пръстите си леко по съвместен съединение , за да проверите за сухота.

7

Внимателно пясък ремонта с фина шкурка в кръгова и назад и напред движение, за да се отстранят всички неравност по повърхността на стената или тавана, поради съвместното съединение или Шпакловъчни . Подай свободната си ръка над шлифован областта да се чувстват за джобове, хребети , подутини или спадове в работата ремонт.

8

Проверка на ремонта в рамките на 24 часа, за да се определи дали даден втори слой е необходимо да попълните и прикриване на ремонта адекватно. Виж ремонт с естествена слънчева светлина , както и светлина на лампа , за да маркирате областта и да се осигури плавен завършек на работата ремонт.

9

Paint над ремонтирания участък с грунд преди боядисване .
Как да се изолират един котлон Vent

The отдушника , намиращ се над вашия котлон премахва пара , горещ въздух и миризми за готвене, от вашата кухня. Въздухът изтегля нагоре и излезе от кухнята , като му фен се пренасочват чрез въздуховод

Περισσότερα >
Как да спечелим Gorilla Glue Cure бързо

Gorilla Glue е особено лош вкус лепило , специално предназначени да направят различни видове повърхности да прилепнат един към друг. Компанията прави най-различни продукти , включително лепило за дърв

Περισσότερα >