Как да се надува на Dolly Tire

A спукана гума на всяко ниво и във всяка ситуация може да предизвика проблеми . Ако гумата под въпрос е на Доли , която може да направи вашата работа или задача домакинство по-трудно , отколкото трябва да бъде, особено , когато се движат тежки уреди. Осигурете си сандъци гуми са напълно напомпани за да увеличите времето си и ефективността на работата , и да се избегне injuries.Things ви е нужно
велосипеди помпа с игла
самозалепваща лента или друго лепило (по желание )

Покажи повече инструкции
Препарати

1

Clear област, в която да работят , и да определят една черга или мат нямате нищо против получаване на мръсна .

2

Поставете Доли на килима или мат и завъртете куклата свърши. Ако е приложимо , отстранете дръжката или други части, така куклата може да лежи неподвижно .


3

Огледайте гума за всякакви прободни отвори или други причини за дефлация. Проверка на вентила на гумата , за да се уверете, че течът не се дължи на липсваща или неправилно поставени капачките на вентилите .

4

Ако е приложимо , обхващат пробиви с хартиено тиксо или друг лепило. Бъдете сигурни, да се прилага лепилото гладко така колелото може да се търкаля правилно .

5

Уверете се, че иглата е правилно монтиран в помпата велосипед. Губим игли няма да правилно подаването на въздух в гумата.


Напълнете Tire

6

Свалете капачката от вентила на гумата .

7 <стр.> Вкарайте иглата на вентила на гумата и помпа на дръжката , крак - помпа или друго устройство, както е приложимо за вида на велосипед помпа , която използвате.

8

Напълнете с въздуха , докато гумата е фирма. Test чрез изстискване по цялата ширина на гумата, или използвайте манометър гуми да запълни до нивото подробно е описано в ръководството за потребителя на Доли .

9

Сменете капачките на вентилите на гумата плътно .
<Бразилски> 10

Ако гумата не разполага с кран , можете да използвате иглата, за да пробиете дупка за запълване на гумата с въздух. Самозалепваща лента или друга лепило трябва да се прилага след това за да се предотврати по-нататъшно изтичане . Този метод все още може да предизвика изтичане , като в този случай се препоръчва подмяна на гумата .

Медицински Предимства на йонизатори на въздуха

От популяризирането на йонизатори на въздуха в края на двадесети век , учените са провеждане на експерименти и изследвания, за да разбера потенциалните медицински ползи от йонизация на въздуха устройс

Περισσότερα >
Как да направим Bird Cage Light

Lights и лампи са от решаващо значение аксесоари във всеки дом . A светлина трябва да е не само функционален , но и естетичен . Много купешки светлини чувстват стерилен и , въпреки че те отделят светл

Περισσότερα >