Как да инсталирате Main House Електротехника Panel

A основна къща електрически панел инсталира на вътрешна стена , близо до мястото, където електрическата метра се инсталира на външната страна на къщата. Един електрически панел може да бъде инсталиран по време на изграждането на дом , или да се увеличи размера на ток електрически панел . Размерът на вашия панел кутия се определя от няколко фактора, включително квадратен метър и дали или не вашия дом се допълва от газови услуги . Консултирайте се с вашия град или община по отношение на изискванията , трябва да отговарят, за да инсталирате основната къща електрически panel.Things ви е нужно
Phillips или навреме отвертка
Саморези-винтове
Hammer
Клещи
клещи конектори
прекъсвачи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свържете се с вашия доставчик на електрическа услуга да имат свой електрически услуга изключен , ако възнамерявате да инсталирате подмяна ел. табло . Когато инсталирате нова основна къща електрически панел , уверете се, че електрическото метра не е инсталиран.

2

Свалете главната автобусна лента от новия си електрически панел . Барът на Бъс отдава на пластмасова вложка и всички прекъсвачите се свързват с нея . В зависимост от производителя на панела , той се плъзга в слота , нарязани на гърба на панела или отдава с винтове.


3

Инсталирайте основна къща в електрическото табло или на стената точно срещу инсталирането на метър кутия. Поставете винтове за дърво през дупките за винтове в металната кутия панел и в шипове стената, за да се осигури полето на мястото си. Разширяване на предната част на инч кутия 1/2 минало шпилките да се даде възможност за гипсокартон .

4

Позиционирайте решетъчна отвертка срещу нокаутите на върха, отстрани и на дъното на кутията на панела . Удари дръжка края на отвертката с чук, за да се прекъсне нокаут хлабав от метала.

5

Хвани метал нокаут с клещи и го завъртете , докато не се отчупи от кутията . Вие не трябва да се премахнат всички нокаутите , просто броя необходимо да дръпнете си електрически кабели в кутията .

6

Развийте контрагайката от скоба конектор. Фиш с резба края чрез нокаут и във вътрешността на панела. Завъртете гайката върху нишките , за да се осигури конектора скоба за кутията с електрически панел . Клещи конектори се различават по размер и размера, който използвате, зависи от размера или размерите на жици имате намерение за теглене чрез нокаут . Продължи да инсталирате скоба конектори във всеки нокаут сте премахнали .

7

Издърпайте проводниците от вашите различни схеми макар конекторите скобата . Затегнете двата винта на конектора скоба намира от външната страна на панела, за да се осигури на електрическите проводници към кутията.

8

Преинсталиране бара Бъс в кутията на панела . Снимайте си прекъсвачи върху лентата с шина чрез плъзгане на гърба на прекъсвача под слота по ръба на пластмасовата вложка . Натиснете предната част на прекъсвача над връзките метали в центъра на лентата на Бъс .

9

Поставете проводниците от къщата си вериги в прекъсвачи ако кодовете във вашия град или община ви позволяват да завършите електрическите връзки във вашия панел .

10

Издърпайте трите проводника свързани към метър основата на екстериора на къщата в горната част на главния панел . Свържете жицата на неутрален с бяла лента или неутрален етикет на ухото в горната част на неутралната бара. Е.
11

Затегнете конзолата с помощта на отвертка да държи жицата към бара . Неутралният лента се свързва директно към задната част на панела и е отделен от шина бар вложка . Той е сребърен цвят и има няколко винта надолу по дължината на лентата ; размера на винта да варира от панела към панела .

12

Свържете оставащите два проводника от метър основата на двете зъбчета на върха на автобусна бар вложка . Затегнете ушите с отвертка, за да държи на два проводника до автобусна бар вложка . Не попълвайте всички електрически връзки , ако вашия град или община изисква лицензиран електротехник, за да направи тези връзки.

13

Прикрепете капака към новия главен къща електрическото табло с винтове с кутията нов панел .

Как да се изострят за битови отпадъци, Blades

Този бърз и лесен метод ще се изострят боклук остриета обезвреждане и освежа ваше разположение в същото време . Нещата ще трябва ледени кубчета пресен лимонов MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

Περισσότερα >
Как да скриете Staples Когато Тапициране

Тапициране парче на мебели могат да бъдат голямо предприятие , но с помощта на щапелни пистолет намалява някои от усилието. Скобите държат плата плътно и тъй като скобите са по-широки , отколкото тапи

Περισσότερα >