Как да се тръби в съществуващи сгради

Conduit е тръба , предназначени за електрически кабели, които да се движат през него. Неговата цел е да се защитят кабелите от механични повреди и държи ръцете далеч от проводниците . Поради тази причина , тръбопровод се изисква по всяко време на тел се провежда извън система стена или от външната страна на сградата. Полагане тръбопровод в съществуваща сграда изисква планиране на пътя и огъване на тръбата да следват желаните direction.Things ви е нужно
Ролетка
EMT тръбопровод
EMT гуляй
Conduit подкрепя
Пробийте <Бразилски> Винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Решете по пътя по протежение на външната страна на стената от източника на захранването на устройството, към което искате да се осигури електричество. Този път трябва да бъде най -малко 18 сантиметра над земята, докато се състои от прави участъци с ъгли не по-големи от четвърт оборот . Цикълът трябва да има не повече от един пълен кръг от общите редуват да улесни риболова на проводниците .

2

Скица път водопровода върху лист хартия , като включите и името на дължината на правите участъци и броят на степените на всеки ъгъл .


3

Поставете тръбата на земята и се измерва от началото на тръбата до първия завой . Маркирайте тази локация с маркер и пишат размера на завоя на тръбата. Повторете тази стъпка, за да маркира всеки от ъглите в план.

4

Позиционирайте EMT гуляй около тръбата на мястото на първия завой . Поставете тръбата на земята с дръжка на Бендър , сочещ нагоре . Натиснете върху дръжката с двете си ръце, за да се огъват на тръбата до желания ъгъл . Повторете тази стъпка, за да се огъват на тръбата на всеки ъгъл . Периодично проверявайте вашите колена срещу стената, за да се гарантира работата ви е точна.

5

Задръжте водопровода срещу стената на мястото, където искате да го инсталирате . Поставете тръба скоба два фута от началото на пистата и го закрепете към стената с бормашината и винтовете. Инсталирайте скоба на всеки три фута , използвайки същата техника .

Начало пречистватели на въздух : Как да се сравни модели

пречистватели на въздух отстраняват замърсители като полени , прах и дим. Пречистватели могат да варират от малка самостоятелна единица , в блок, който е фиксиран към работата на канал във вашия дом.

Περισσότερα >
Как да се измери Wing Back Стол за Възстановяване Material

Измерване на wingback стол, за да се определи размерът на материали, необходими за възстановяване може да изглежда като трудна задача . Все пак , ако вземете измерванията един раздел на стола в даден

Περισσότερα >