Как да свържете Комбинация Switch и устойчив на отваряне Outlet

Ако имате нужда както от изхода на устойчива на подправяне и преминаване в едно пространство , можете да инсталирате комбинация устройство, което ще се поберат на всеки от тях в пространство, което обикновено побира един единствен изход . Основната идея зад тези устройства е, че един-единствен проводник носи мощност и за двете устройства , които дават възможност за постоянна мощност на изхода и способността да превключвате свързани светлини или други устройства или off.Things ви е нужно
проводника фрези
отвертка
един фут от 14-2 тел
Switch /устойчива на подправяне изход устройство
Outlet стена плоча на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че захранването е изключено в прекъсвач панел, преди започване на работа по всички жици.

2

Идентифицирайте проводниците присъстват в наказателното поле. Не трябва да има най-малко един тръбопровод, пренасящ мощност ( но може би и повече ) и жица , която отива към устройството трябва да се контролира от ключа .


3

Разглеждане на гърба на ключа и подправяте устойчив изход комбинация устройство , за да намерите , където проводниците трябва да се прикрепят . Като цяло , една страна трябва да има сребърни винтове , и една страна трябва да има златни винтове. Трябва да има и една малка раздела метал между двете златни винтовете.

4

Изолирайте на земята кабели . Плътно обрат и ги запресоваща заедно. Отрежете всички дълги краища с изключение на един . Туист това около зелената винт на устройството. Затегнете напълно винта.

5

Газа черната " гореща " жицата обратно около 1 /2 инча . Ако имате няколко жици , носещи енергия , ще трябва да се съблекат обратно черната жица на резервната 14-2 и го завъртете до проводниците мощност при тел гайка , така че имате един-единствен захранващ кабел , за да свържете към устройството. <Бразилски>
6

Газа белите неутрални проводници назад 1 /2 инча . Вие ще трябва да се съблекат обратно бялата жица от резервното парче от 14-2 и да го прикрепите към другите неутралните по тел гайка , така че са останали с един единствен неутрален проводник.

7

Прикрепете топли и неутрални проводници на устойчива на подправяне изход половина на устройството . Туист горещата жица около винта на злато и неутралните около винта сребро. Затегнете напълно двата винта . Вие също трябва да затегнете втория златото завийте напълно.

8

Газа черния проводник , водещ до светлина 1/2 инча . Туист това около винта сребро на превключвател половина на устройството. Затегнете винта.

9

Сгънете кабелите в кутията зад устройството , като внимавате да не оставите голи проводници се докосват един друг. Завийте устройството в кутията и да я покрие с стандартен контакт планшайба .

Как да Отстраняване Мига F & H на Кенмор Elite Washer

Когато буквите F и Н се появи на LCD дисплея на вашия Кенмор Elite миене на това загадъчно послание, което следва изглежда почти неправдоподобна . По-специално , след HF код за грешка , може да

Περισσότερα >
Как да направим един Flip Open Sofa за Kids

Децата често искали да имат свое място за различни дейности, като четене , да играете игри или релаксираща . Отворете дивани пяна са удобен и ценово - ефективно решение за това, защото те могат да бъд

Περισσότερα >