Ideal Conduit огъване Head Инструкции

Марката на тръбопровод гуляй Ideal Industries се използват за инсталиране на ъгли в EMT тръбопровод . Този тип тръба е с тънки стени метална тръба, която е лесно да се наведе с ръчен инструмент. Conduit се използва по всяко време са монтирани електрически проводници извън стенни системи или от външната страна на дома. Нейната задача е да защитава проводниците от механични повреди и да се предотврати токов своите обитатели. Огъване тръба с Ideal гуляй е прост process.Things ви е нужно
Ролетка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Мярка тръбопровода от началото на тръбата за центъра на завоя , който искате да инсталирате. Mark местоположението с маркер .

2

Поставете тръбата в заобления край на Ideal гуляй , подравняване марки ъгъла с маркировката на края на гуляй за вида на завой , който желаете да направи .


3

Поставете тръбата на земята с дръжка на Бендър , насочен нагоре .

4

Поставете единия крак на водопровода да си я осигурят на земята докато издърпване на дръжката на гуляй с двете ръце. При достигане на желания ъгъл , спрете издърпване на дръжката.

Как да поправите вътрешен течове от капака на Кенмор Перални

Вътрешно теч от вътрешността на Кенмор перална машина е причинена от мръсната уплътнение - сивата уплътнението около врата на пералнята - това се натрупва прах за пране остатък с течение на времето .

Περισσότερα >
Как да се покрие Loveseat

Покриването на Loveseat или диван в дома ви ще ви помогне да даде стаята си един нов поглед , без да понесе разходите за нови мебели. Най-бързият и най-достъпен метод за покриване на мебели е да закуп

Περισσότερα >