Как да се промени отвътре Socket на настолна лампа

Когато лампата маса те обичам не успее да се включи, функционално и декоративно парче на вашата стая става безполезен. Според На седмична употреба проект на къщата , лампи провалят или поради повреден кабел или повреден контакт. Ако вашият мозък и щепсел са в добро състояние , гнездото, трябва да бъде заменен. A нов сокет може да бъде инсталиран в уюта на собствения си дом , без скъпи ремонтни service.Things ви е нужно
Phillips и Flathead отвертки
Телени резачки
тел за отстраняване на бои
Замяна гнездо лампа
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

изключете лампата, след това развийте винта в основата на контакта, след това завъртете цялото гнездо събрание на часовниковата стрелка , за да го премахнете от лампата . Издърпайте далеч внимателно, за да се даде една малка част от застой на кабелите , без да ги уврежда .

2

Издърпайте горната част на корпуса на гнездото на разстояние от долната част , разкривайки по-малък контакт единица вътре. Срежете жиците в близост до клемите на цокъла и ленти с половин сантиметър от пластмаса изолацията от краищата .


3

Развържете възлите в проводниците и извадете гнездо капак събрание. Вкарайте проводника през дупката в дъното на новия сокет монтаж основата, след това завъртете база посока на часовниковата стрелка , за да го закрепете към лампата. Създаване на свободни контур възела в проводниците , подобни на възлите ви отвързали да запази проводник от попадане в тялото на лампата.

4

Свържете неутрален проводник към винт сребърни и "горещата " проводник към месинг винт на дъното на Черно гнездо парче. В зависимост от кабела , неутрална жица може да бъде бяла и гореща жица може да бъде черен или и двете могат да се появят идентични. Ако и двамата се появяват идентични, погледнете щепсела в края на кабела. Ако един зъб е по-широк от другия, че е неутрално . Следвайте жицата от тази страна на кабела до контакта и да го свърже с винт сребро, след това свържете другия проводник към винт месинг.

5

Поставете цокъла в корпуса база и осигуряване горния корпус парче над гнездото и към основата . Завъртете винта в долната част на гнездо от основата на корпуса на часовниковата стрелка за да я стегнете и да се предотврати контакта от разхлабване , когато една крушка се поставя във или изваден .

Начало Ремонт за съдомиялни Drain Изхвърляне

Една от опциите за инсталиране маркуч миялна машина за източване е да го свържете към извозване на отпадъците под кухненската мивка. Отписани използват серия от ножове, за да посегнат на хранителни ос

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Tapered Таблица Leg

A маса изглежда по- елегантна и лека , ако е заострени крака . Една назъбена крак е този, който започва в един размер и накрая завършва с по-малък размер . Тя често се вижда на трапезария маси и столо

Περισσότερα >