Как да се определи на кондензатора Fan Trouble на централен климатик

? Централна климатизация е глоба създание комфорт , охлаждане на интериора на Вашия дом през горещите дни. Въпреки, централна климатична е модерен комфорт, механизма на централна климатична единица не е толкова сложно ; трябва , обаче , да се поддържа правилно , за да функционира добре . Мръсотията и отломки , натрупани във вътрешността на устройството може да постави натиск върху вентилатора на кондензатора и доведе до неправилно функциониране , огъната острие или разместена монтаж фен няма да се движат на въздуха правилно, и един мотор , който се нуждае от смазване може да се смила и се изгори . Извършване на основна поддръжка на вашия централна климатична единица най-малко веднъж годишно, а след дъжд и бури , чрез проверка за тези фактори и преди да се обадите на ремонт специалист. Нещата ще трябва
Phillips и стандартна отвертка
Soft- настръхна четка
Vacuum
Fin гребен
All- цел масло
Тежки работни ръкавици
Level
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

изключете захранването на прекъсвач на устройството , след това изключете захранването към устройството на главния панел електрически услуги. Оставя се 10 минути, за да се съхранява електричество разсее преди да започват ремонти . Не забравяйте, че тези стъпки са от съществено значение за предотвратяване на токов удар и сериозни наранявания.

2

Отстранете винтовете от горния панел за достъп , след като цялата електроенергия на уреда е изключен . Внимателно повдигнете панела. Развийте винтовете от страничния панел на устройството заобикалящата кондензаторни намотки . Намотки кондензатора са малки тръби , които преминават през стените на устройството и се движат охладител . Внимателно извадете страничния панел . Проверка за листа , мръсотия и отломки около вентилатора , кондензаторни намотки и мотора. Премахнете че мръсотия и отломки с мека четка - настръхна . Почистете праха от перките , метални зъби тънки , че линията на интериора на вашия блок и намотки . С помощта на перки гребен , който съвпада с размера на вашите перки , внимателно се оправям някакви свити перки .


3

смазва двигателя на вентилатора. След изправяне на перките и почистване отстъпка на всички замърсявания и остатъци , замени страничния панел на устройството , като се гарантира , че електроенергията все още е изключен в главния панел електрически услуги. Огледайте горната част на устройството , за да намерите на петролните пристанища за мотор на вентилатора . Ако вентилаторът е закрепен към горния панел , петролни пристанища ще бъдат разположени над лопатките на вентилатора . Ако не, да носите тежки ръкавици , разхлабете винта на блока на перката . Извадете събрание и откривам петролните Тапи гумени . Прибавят се три капки от всички предназначение масло за всеки порт . Сменете запушалките и поставете отново събранието , така че тя седи един инч над мотора.

4

Уверете вентилаторни перки се въртят свободно и не са огънати . Със силата все още се изключи при главния панел услуга , върти перките на вентилатора ръчно, за да се потвърди, че те се въртят свободно. Регулирайте винта, докато не се върти гладко . Ако острие вентилатора се наведе , цялото общество трябва да се смени . За да подмените модула на перката , отстранете счупената събрание , а след това се подредят на винта на новия модул с плоската страна на вала на двигателя . Внимателно плъзнете новия модул на вала на двигателя , докато той легне един инч от двигателя. Затегнете винта .

5

Поставете обратно горния панел и го закрепете с винтовете топ панел . Включете захранването на устройството и главния панел услуга . Задайте закрит термостата така , че устройството се включва и разглеждане на въртене на вентилатора. Ако перките на вентилатора потреперване или излъчват странен шум , изключете захранването на уреда и главния панел услуга отново и проверете вентилатора за намеса , отломки или спорна набор винт.

Как да премахнете Пояса на Меджик Chef Перални

Коланът диск на Меджик Chef пералня увива около мотор шайбата и около предаване ролка за захранване на пералнята . Друг колан обгръща допълнителна ролка прикрепена към вала на двигателя и правомощията

Περισσότερα >
Как да спечелим една Bench Out на млекопреработвателите Каси

Можете бързо и евтино трансформира пластмасови щайги мляко в здрав мебели за дома, стая за игри или общежитието . А просто пейка изисква само пластмасови щайги и млечни меламин борда . Поставете пейка

Περισσότερα >