Как да се определят размера на Runner килим

Runner черги служат двете декоративни и функционални цели. Килимите могат да бъдат използвани, за да привлече окото по дължината на коридор или входа , но те ​​също предлагат функционална защита за области с висок трафик на вашия дом по -честите пешеходни пътеки. Не е добра размер за бегач черги , като размера на вашата стая или зала трябва да бъде разгледан в решението. Използвайте размера на площта, която покриват , за да се вземе решение за бегач ръг size.Things ви е нужно
мярка Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерва се площта , където искате да поставите на бегач , с ролетка .

2

Начертайте скица на площта, върху лист хартия с молив . маркиране на измерванията по стените на зоната съставен . Начертайте груб образ на идеалния размер за един бегач . Опитайте се да оставите граница на голия под между бегач и всеки заобикалящата стена.


3

Пресметнете дължината и ширината на килима сте начертали . Ако ширината на вашето пространство е между 3 и 5 фута ширина 2 1/2-foot ще напусне подходящо количество голи етаж изложени от двете страни . Изберете 3 -метровата ширина за помещения по-широки от 5 метра. Изберете дължина, която ще остави 1-2 крака двата края на бегач . Дължините на пътеки са общодостъпни 6-24 метра.