Как да се прикрие Гладки Таван Несъвършенства

A перфектно гладка повърхност таван е трудно да се постигне , дори и за най-напредналите гипсокартон професионалиста . Нивото на завършеност е често едно ниво четири или пет гипсокартон финал. Фугите са залепени и mudded два до три пъти , и аксесоари са покрити с един и същ номер на слоеве. И все пак, може да се появят някои проблеми, гипсокартон , което прави вашия таван не толкова гладко, както е предвидено. Няколко поправки може да решите проблема си и да оставят на тавана си перфектно smooth.Things ви е нужно
Medium шкурка
Съвместния съединение
шпакла
Гипсокартон кал
отвертка
Hammer <Бразилски> Fine шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Cracks

1

Sand района със средна шкурка . Премахнете всички свободни частици около пукнатината .

2

Попълнете малките пукнатини със смесено съединение. Поставете гипсокартон лента в wet мазилка за армировка.


3

Оставете го да изсъхне . Sand района гладка, и се повтаря със слоеве от съвместното съединение или гипсокартон кал , докато таванът е гладка.


Гвоздеи и винтове Pops

4

Използвайте отвертка, за да затегнете и регулирате хлабав винт обратно в гората . Hammer в ноктите , които са в насипно състояние.

5

Покрийте района с тънък слой от съвместното съединение. Използвайте шпакла да обезмаслено повърхността на тавана , когато се прилага съединението. Нека мазилка изсъхне .

6

Повторете процеса , добавяйки допълнителни слоеве от мазилка на повърхността. Sand всеки слой с фина шкурка шкурка и избършете праха гипсокартон с влажна кърпа.