Как да се замени един Washer Belt на Maytag Front- Load

Когато Maytag предно натоварване миене не предат или разклатете , проблемът може да бъде счупен или износени ремъчна предавка . Коланът свързва двигателя на устройството за миене на коритото . Тъй като моторът на устройството за миене тича, тя се върти на колана и на колана се върти вана диск шайбата . Тази постоянна ротация на колана може да се разтегне и да повреди колана. Проблемът може да бъде фиксирана , ако не смените колана на задната част на машината . Нещата ще трябва
отвертка
Замяна ремъчна предавка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете Maytag от съда на стената. Извадете шайбата далеч от стената, за да получат достъп до задната част на машината .

2

Отстранете винтовете , държащи задния панел на кутията на устройството за миене . Плъзнете задния панел нагоре. Издърпайте панела от задната страна на кутията на устройството за миене , за да го премахнете и да изложи вана диск шайбата , за миене на мотора и за миене на колана.


3

Завъртете голяма вана задвижващата шайба върху задната част на корито на часовниковата стрелка с една ръка. Използвайте другата ръка, за да спра на старата шайба колана и да го извадя от задвижващата шайба и мотор ролка . Изхвърлете старата колана.

4

Увийте шайба колан подмяна предно натоварване около малката ролка на двигателя. Уверете се, че нарезно страна на колана да легне върху ролките .

5

позицията за смяна пояс срещу вана диск шайбата . Задръжте колана срещу шайбата като завъртите шайбата обратно на часовниковата стрелка . Трябва да се простират на колана леко , за да се поберат около и завъртете шайбата вана .

6

Замяна на задния панел. Натиснете шайбата в първоначалното му положение и го включете в стената.

Как да почистите Oreck XL Air Purifier

The XL от Oreck е портативен пречиствател на въздуха , който предлага четири различни режима на пречистване : тишина, средно, високо и турбо. The Oreck XL филтри въздуха с помощта на предварителен фил

Περισσότερα >
Как да направя фондан Торти

Осъществяване и декориране собствените си торта десерти ви дава възможност да представи красотата с вкус . Ако сте естествено творческа личност в кухнята , което прави домашно фондан за вашите торти н

Περισσότερα >