Как да замени Kit претоварване на Whirlpool Хладилник

защита от претоварване следи хладилник компресора и го предпазва от прегряване. Ако предпазителят е дефектен , компресорът може бързо да се провали като резултат. Защита от претоварване е лесно достъпен и заменя на хладилник Whirlpool . Други марки , които използват еднакви за защита при претоварване включват Роупър , KitchenAid , Кенмор , Амана , Magic Chef и Jenn Air . Нещата ще трябва
Thin отвертка
игла клещи носа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете хладилник Whirlpool и го движат далеч от стената . Отстранете винтовете , държащи задния панел в долната част на хладилника , покриваща компресора , ако вашият модел има панел . Не докосвайте кондензатора на компресора , тъй като тя все още може да притежава електрически заряд , който може да ви навреди .

2

Намерете защита от претоварване , като се отбележи малката кутия с електрически кабели , работещи в и извън него. Свалете капака на кутията чрез освобождаване на клип с отвертката или просто да го дърпа , ако те се държат от напрежение.


3

Потърсете част идентичен с защита от претоварване подмяна в ръката си . Той е свързан с два проводника и обикновено държи на място с пролетта клип.

4

Издърпайте конекторите на разстояние за защита от претоварване с помощта на игла клещи носа . Не дърпай за самия проводник . Плъзнете подпорна клип към страната и издърпайте устройството навън от кутията .

5

Поставете новия блок в кутията , и я закрепете с фиксиращата скоба . Плъзнете съединителите обратно на мястото си с помощта на пръсти или клещите . Поставете обратно капака на кутията , и да изложат на външната обвивка отново на водовъртежа . Включете в хладилника и да го премести обратно на мястото си .

На работни температури за електрически Сушилни машини за дрехи

Като сушилня за дрехи в дома ви дава възможност да изсъхне бельо и дрехи , без нуждата от външен простир или екскурзия до пералнята . Домашни сушилни обикновено използват или газ или електричество, за

Περισσότερα >
Как да се присъедините Две парчета от меламин

Вие сте готови рязане на меламинови плоскости за етажерка за книги , и бихте искали да се присъединят към дъските заедно , без да разкрива грозни винтове и крепежни елементи. Можете да се включите две

Περισσότερα >