Отстраняване на един GE Side -по- Side Хладилник с размразяване Неспазването

Докато General Electric в момента притежава множество обекти в други области , тя получава своето начало като електрически компания в края на 1800 година . След това компанията започва производството на различни домакински уреди , като се започне с електрически кръг през 1906 . GE има асортимент от кухненски уреди под знамето на компанията, включително и успоредно разположени хладилници . А страна по страна хладилник има охлаждане единица от една страна и от друга фризер . Това варира от традиционните модели, чиито фризери са на върха. Отстраняване на един GE рамо до рамо хладилник с неуспех размразяване изисква известно разследване. Нещата ще трябва
отвертка
Pipe чисти
White оцет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете таймера за размразяване на вашия модел. Проверете ръководството, за да видите, когато таймерът е . Това е обикновено зад или компресора или контрола термостат . Ако таймерът засяда , фризера или остава в режим на размразяване и топи всичко леда изцяло или никога не преминава в режим на размразяване и се натрупва лед. Завъртете винта отстрани на таймера , за да видите дали това получава таймерът работи отново .

2

Настройте термостата. Завъртането на селектора надолу трябва да направи хладилника и фризера -студено, като същевременно я завъртите нагоре трябва да доведе до по-високите температури . Това също оказва влияние върху режима на размразяване . Някои модели имат отделни термостати за секциите за хладилник и фризер . Двамата тест. Ако регулиране на термостата не поправи неизпълнението на размразяване , термостат -вероятно трябва да се смени , особено ако термостата от страната на хладилника не работи единия или ако хладилника не е студено.


3

Отстранете задния панел на фризера и се изсипва топла вода над всяко замръзване натрупване на намотките . След това водата се оттича през отвора за източване във фризера . Това помага на нормалното функциониране хладилник и фризер автобиография защото слана възпрепятстван намотките да функционира правилно . Ако проблемът се повтори , хладилника вероятно се нуждае от професионална ремонт.

4

Изследвай изтичането на размразяване във фризера , ако лед се формира в долната част. Извадете пробката и прокара тръба чисти през него да помогнат за премахване на хранителни и отломки сабо . Изсипете бял оцет в канала за по-нататъшното разбиване на всяко запушване или лед натрупване . Махнете тенджерата за източване и го измийте . След източването е чиста, лед спира натрупването и функцията за размразяване подновява нормалната си работа .

5

Свържи GE Appliance Service на 800-848-7620 и поиска помощ, ако все още имате проблеми размразяване . Вашият хладилник може все още да е в гаранция , така че да се свържете с магазина, от който сте закупили уреда , както добре.

Как да замени Ignitor за GE XL44 газова готварска печка

The GE XL44 е самопочистващ гама свободно стояща газ , произведен за жилищни нужди . The Ignitor използва доставките на газ за производството на топлоенергия във фурната . По-стари печки на газ , изпо

Περισσότερα >
Инструкции за това как да се изгради един Tall Домашно Библиотеката

A висок шкаф за книги не заемат много площ , но тя може да побере много книги . Ако една направите сами , можете да изберете ширината и височината , за да получите максимума употреба от тясна област м

Περισσότερα >