Как да отстранявате Gravity пещи

A гравитацията пещ е типично модел стена със система за директно обезвъздушаване . Тези пещи са предназначени да се затопли отделни стаи или пространства , а не целия дом . Тъй като гравитацията пещта е на газ загрява и повърхността на пещ може да се загрее до много горещи нива , деца и домашни любимци винаги трябва да се наблюдават, когато пещта е в употреба. Само възрастни трябва да работят или отстраняване на пещта , ако се появят проблеми. Нещата ще трябва
Може на сгъстен въздух
Чисти кърпи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете клапана на доставките на природен газ , обратна на часовниковата стрелка , ако гравитацията пещта е не отопление. Завъртете контрола газ циферблата миналото " Pilot " на " On" и настройте термостата на пещта до желаната температура .

2

за отвеждане на въздух от линия газ, ако сигналната лампа не свети , но доставките на газ клапан е включен. Завъртете винт месинг, наречен винт минимална ставка , разположен малко над и вдясно от контрол газ копчето . Развийте винта на минимална ставка и отстранете винта напълно от пещта с помощта на плоска отвертка . Регулирайте контрол нагревател копчето за " Pilot Позиция " и натиснете надолу на дръжката , докато миризмата на газ излиза от дупката . Веднага на мястото на винта за минимална скорост , след като мирис на газ , след това завъртете винта в посока на часовниковата стрелка , докато не е добре затворен . Изчакайте поне пет минути преди повторно запалена пилотния светлината пещ.


3

Изключете пещта и клапан за доставки на газ, ако пилотният светлината все още не се запали след обезкръвяване на пещта. Отворете основния панел за достъп и използвайте флакон със сгъстен въздух, за да взриви въздух през пилотния отвор за отстраняване на мръсотия и отломки, които може да се пречи на сигналната лампа . Затворете панела за достъп и запали отново пилота. Увеличете настройката на термостата , ако лампата ще се запали , но не остана да свети.

4

Light пилотния светлината след отстраняване на неизправности или повреда в захранването , като завъртите термостата на пещта надолу до най- ниското си ниво , а след това бутане и превръщането контрол газ копчето за " Pilot " и натискане на червения бутон до контролното копче . Продължавайте да държите контрола газ копчето в продължение на 30 секунди, след като сигналната лампа свети, след това отпуснете копчето , да го превърне в " On" и настроите термостата.

5

Разглеждане на района в близост до термостата ако настройката на термостата не съвпада с топлинна мощност на пещта . Виж за преки източници на топлина или ордери, като отворени прозорци или врати , лампи или телевизори , и да се премести или да разреши допълнителен източник на температурата , ако е възможно . Имайте предвид, че пещта може да не е достатъчно голям за желания отопление пространство ако термостата и пещ както работи правилно, но пещта не се получава желаният размер на топлина .

6

Откриване на външния отвор капачката на гравитацията пещта и почистване на капачката , ако лампата се запалва , но не светва дори и след увеличаване на температурата на термостата . Не блокирайте вентилационните отвори на пещта , тъй като това пречи на въздушния поток и правилното функциониране . Почистете тръба на входящия въздух , ако това е възпрепятствано , тъй като същия проблем може да доведе, ако входа на въздух е блокирана.

7

Почистете термодвойката или връзките на газовия вентил , след това затегнете термодвойката ако сигналната лампа не се възпламенява или не остане да свети.

Как да поправите Борда на Меджик Chef Микровълнова

В управляващия контролер на вашия Меджик Chef микровълнова се помещава на контролния панел на устройството . Контролният панел , от дясната страна , се използва, за да се контролират всички аспекти на

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Stool

При изграждането на дървена табуретка , можете да изберете вида на дървесината , която искате да използвате и размера на изпражненията . Като цяло, седалка табуретка трябва да имат обиколка на най-мал

Περισσότερα >