Как да отстранявате Whirlpool Микровълнови фурни

Whirlpool произвежда микровълнови печки , които работят добре при типични обстоятелства. Въпреки това, отстраняване на проблеми може да се наложи, ако възникнат проблеми с устройството. Нещата ще трябва
миене на съдове кърпа ( ите )
Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че микровълновата фурна Whirlpool е здраво включен в изхода на работа сила, ако тя не се превръща в , или е нищо осветен на контролния панел . Проверете вашата прекъсвач кутия , за да видите , ако верига микровълновата се е обърна . Reset прекъсвача , ако е необходимо.

2

Изключете фурната от контакта , изчакайте 10 секунди и го включете отново , ако контактът е под напрежение , но микровълновата не функционира . Ако тя все още не работи, когато е включен в контакта, включете го в един нов контакт и не включвайте никакви други уреди в същия контакт .


3

Отворете и затворете вратата на микровълновата здраво , ако микровълновата има власт , но не работи както се очаква. Микровълновата няма да работи с отворена врата . Уверете се, че няма остатъци от храна държи вратата се затвори напълно.

4

Натиснете бутона " Stop /Clear" два пъти. Изберете процес на готвене и натиснете "Start ", за да започне , ако не изглеждат бутоните за контрол, за да се работи . A предишния цикъл на готвене може да не са били изчистени правилно .

5

Почистете микровълновата грамофон и валяк пръстен с топла сапунена вода и изплакнете добре ако грамофона не се движи добре, или се клатушка както се оказва . Dry старателно и се върнете към микровълновата .

6

Свържете се със сервизен център Whirlpool ако горните стъпки не помогнат за решаване на проблема.

My Freezer Има Burnt Smell

A редица неща, предизвика странни миризми в фризери и хладилници. A изгори миризма е характерна за дефектни кабели , шорти или моторното прегряването . Всички трябва да се изследва , за да се предотвр

Περισσότερα >
Какво е Тайгър Maple

? Tiger клен е екзотична твърда дървесина с отличителен вълниста или къдрава модел, който може да приличат на тигрови ивици. Също известен като къдрава клен или пламък клен , трайност тигър клен и нег

Περισσότερα >