Методи за отстраняване на водата не нагряване на Bosch миялна машина

Bosch миялни машини изготвят топла вода от резервоара за домакинството и използват нагревателен елемент във вътрешността на уреда, за да се поддържа температурата на водата . Елементът също активира по време на захранва сух цикъл да изсъхне ястия по-бързо и да се намали образуването на петна. Ако водата не се нагрява в Bosch , опитайте се за отстраняване на неизправности на съдомиялната машина за общи проблеми, които може да имате възможност да се определи без да се свиква техник ремонт . Спазвайте всички предпазни мерки за безопасност при отстраняване това високо напрежение уред . Нещата ще трябва
Screwdrivers
Регулируем гаечен ключ
мултиметър

Покажи повече инструкции

1

Развийте извита метална пластина от страната на горещата вода на домакинствата резервоар , с помощта на отвертка . Контролът на температурата на водата е под чинията.

2

Dial контрол на температура до 120 градуса по Фаренхайт и замени капака . Това е оптималната температура за отопление на вода за disslove препарат в съдомиялната машина Bosch . Всеки охладител и водата не може да получите ястия чисти. Всяко по-горещо и вие поемате риска от изгаряния , когато течаща вода в мивката или душа.


3

Изключете електричеството на Bosch в прекъсвача на домакинствата верига.

4

Отворете вратата на съдомиялната машина и извадете долната кошница , за да проверите за някакви видими признаци на увреждане на елемент отопление вътре в дъното. Пукнатини , чипс и жаркото са всички признаци , че елементът е дефектен.

5

Извадете винтовете в страните на долната плоча на предната част на Бош. Издърпайте плоча , за да намерите две точки, където нагревателен елемент се свързва към електрическата инсталация под уреда.

6

Плъзнете разстояние на два проводника на конекторите на нагревателен елемент .

7

Задайте мултицет да прочетете за ома и докоснете два жезлите на края на устройството до две нагревател терминалите . Ако броячът регистрира нулев или на дисплея се променя постоянно , елементът е лошо и водата не загрява правилно в Бош , докато елементът се заменя .

Как да се промени една Fuse в Hotpoint съдомиялни

Hotpoint марка миялни машини са защитени от 13 -усилвател предпазител вътре в щепсела. Предпазителят защитава уреда от щети в случай на електрическа вълна . Ще откриете, че миялната машина се появява

Περισσότερα >
Как да нарисуваме планове за Adirondack председател Строителни

Adirondack столове предлагат удобство и красота за небрежен релаксация . Нейната ъглова силует люлки тялото и нежната извивка на гърба внушава чувство на лекота. Качествени Adirondack столове на пазар

Περισσότερα >