Направи си сам пребоядисване Рустик Outdoor Таблица

Подмяна на градинска мебел може да бъде скъпо , така че има смисъл да репаратура и възстановяване на мебели , че е структурно твърдо . Първо , вие ще искате да се определи какъв вид покритие е необходимо. Дали парчето , върху която работите има натрупване на стари, лющене , или лющене лак, или това не изглежда недовършена и закален ? Пребоядисване Unfinished Weathered Мебели

Някои гори, като кедър, секвоя , кипарис , и тиково дърво обикновено са запечатани , но не завърши с боя или лак. Ако си част от обзавеждането изглежда недовършена , уговорката е относително лесно .

Първо вие ще искате да почистите мебелите. Можете да си купите по-чиста , създадени специално за работа на открито дърво в повечето магазини хардуер , или можете да използвате светъл разтвор на перилен препарат , топла вода и малко белина.

Можете да кандидатствате почистващия разтвор с бутилка спрей или помпа - нагоре пръскачка . Тогава вие ще искате да си миете внимателно със зърно , с помощта на мека четка настръхна скраб , докато калта и мръсотията са си отишли ​​. Изплакнете с чиста вода , и се оставя да изсъхне напълно .

След вашето парче е напълно суха , пясъчни груби области със средна шкурка и след това нанесете лепило вода или проникваща екстериора петно ​​.

<Бразилски> Циклене Преди Завършил мебели

Ако си част от обзавеждането е просто мръсен и мрачен , добро почистване може да бъде всичко, което трябва . Ако, от друга страна , това е пилинг или лющене на боя или лак , ще трябва да репаратура .

В зависимост от вашето намерение и как мебелите трябва да се използва , може би просто го почисти , пясък него, и прилага на финишно покритие за подновяване на съществуващата финала. Това вероятно би било подходящо за градинска маса или една стара маса за пикник .

Ако това, което е необходимо, е пълно пребоядисване , ще трябва да се използва търговски течност стриптизьорка да премахнете всички на съществуващата финала. Следвайте внимателно инструкциите на производителя за най-добър резултат.

Когато всички на съществуващата боя или лак не е била отстранена , оставете да изсъхне напълно . Вие ще искате да пясък дървото внимателно, преди нанасяне на покритие.

Тъй като парчето вече е недовършена , можете да приложите на финала на вашия избор . An екстериор боя ще добавите цвят и защита от елементите . От друга страна, ако си дърво има хубава зърно , може да искате да използвате външна полиуретан. Ако ви харесва "нов" незавършен вид , да се използва вода или уплътнител открит проникваща петно ​​. Водни уплътнители и петна работят най-добре , ако повтаря всяка година или две .


The GE Triton съдомиялна машина е Запушен в Main Drain

General Electric Triton марка вградени съдомиялни машини се оттича през пода на уреда , през филтър , няколко пъти по време на повечето почистващи цикъла . Ако има запушване на главната канализация на

Περισσότερα >
Как да се изгради малка дървена Adirondack председател

Adirondack столове са се превърнали в символ на почивка. Тези отличителни столове се характеризират с един правоъгълен силует, заоблен гръб , извита горна част и широки подлакътници , казва Кларк Gros

Περισσότερα >