Как да се изгради един окачен таван Bed

Висящи легла са забавни и креативни идеи за вашия режим за спане , можете повдигане на по- добро ниво на сън. Докато те изглеждат сложни, висящи легла са прости механизми , които използват много малко ресурси и ви позволяват да се пести място за съхранение незначително под леглото си . Можете да изгради висяща легло на височината и властта на своя избор . Нещата ще трябва
Ролетка
Saw
2 - с -8 - инчов дървен материал
2 -по- 2 - инчов дървен материал
2 - от -4 - инчов дървен материал
4 - с -8 -метрова 1/2-inch шперплат
Wood лепило
отвертки
3 - инчови винтове
Hammer
2 - инчови нокти
1 - Inch Nails
Пробийте
4 1/2-inch дълги 3/8-inch МИГ очни болтове
Бързи верижни връзки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Saw дължини на 2 - от -8 - инчов дървен материал с размера на леглото, искате да се изгради . За двойно легло , гарантира , че мерките за рамка най-малко четиредесет и един инч с 74 инча. Ограничаване два 2 -по- 2 - инчов дървен материал дъски в летва опори , които се простират на вътрешната дължина на леглото. На последно място , нарязани 2 - от -4 - инчов дървен материал в най-малко пет летви , които измерват ширината вътре . Подстригване определяне на 4 - от -8 -крак парче шперплат за долната част на леглото.

2

задника на първия край парапета срещу вътрешната страна на страничната релса с лепило за дърво и осигури връзката с пет 3 - инчови винтове . Повторете по другите кръстовища .


3

Нанесете лепило върху едната повърхност на летвата подпорите и ги стяга към вътрешността на страничните релси на рамката на леглото , оставяйки най-малко 4 сантиметра над . Когато лепилото е избран , поставете 3 - инчови винтове чрез летва опори , от вътрешната страна на рамката , така че винтовете не са видими от външната страна на леглото .

4

Поставете летви цяла летвата подпорите и ги пирон в място с използване на 2 - сантиметрови пирони . Прикрепете шперплат дъното на летвите , използвайки 1- Inch Nails .

5

Мярка около 5 1/2 сантиметра от ъгъла на всяко борда и да пробия дупка 3/8-inch около 4 инча дълбочина от горната част на рамката . Използване на подбедрица на отвертка или друг инструмент метал постави през дупката във всяка лаг око болт за ливъридж , завъртете 4 1/2-inch лаг око болт в дупките . Повторете тази на греди на тавана с един лаг око болт във всеки ъгъл на рамката на леглото , правейки дупките леко извън размерите на легло рамка, за да се избегне влияние .

6

Link един бърз верига връзка към всеки край на четири 9 -футови дълги дължини на верига и един за всяка МИГ око болт в тавана.

7

Пусни веригата през отворите на МИГ очни болтовете на всеки кадър ъгъл и свързване на две завършва с бърза връзка на тавана , като се гарантира , че леглото е дори и виси на подходящата височина .

Как да отстранявате KitchenAid боклук Отписани

KitchenAid предлага няколко модела, изхвърлянето на отпадъци . Докато те са добри в смилане повечето хранителни материали , елементи, като мидени черупки , големи кости , стъкло , порцелан, пластмаса

Περισσότερα >
DIY Огледален шкафче

Огледален нощни шкафчета и скринове са на разположение от няколко производители. Това мебели могат да бъдат цени високо и понася високи транспортни разходи. Хората, които обичат огледално мебели могат

Περισσότερα >