Как да Reface закрито Stairs

Грозна или остаряла стълбище създава грозно нещо в дома си, особено ако тя е отворена стълба на видно място . Refacing стълбището актуализира зоната без да е необходимо напълно да се възстанови по стълбите. Протекторът , или плоска част , където ви стъпка , обикновено трябва да се смени , а не refaced поради необходимостта от силен , издръжлив парче. The щранг , или вертикална задната част на всяко стъпало , е по-подходящ за Refacing с тънък фурнир материал. За да получите професионални резултати , да научат основните стъпки, за да инсталирате фурнир дърво на щрангове . Нещата ще трябва
лост
Tape мярка
Лепило дървен фурнир
Utility нож
стрейт едж
Фурнир стъргалка
стълбищни стъпала
Шкурка
Строителство самозалепващи
Довършителни ноктите
Hammer
Wood замазка
шпакла
Stain
полиуретан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Премахнете съществуващия стълбите тъпче с помощта на лост . Клин бара лостовия по всяка протектора и го повдигнете . Ако планирате да използвате повторно съществуващите стълбищни стъпала , повдигнете внимателно, за да се избегне увреждане на дървото . Mark дъното на всяка стълба на протектора , ако ги използва повторно , така че те да се върна в едни и същи места .

2

Измерете размера на всеки стълбищни щранг като водач за рязане на фурнир . Докато щрангове трябва да са сходни по размер, може да се намери някаква вариация . Ще има по-малко трудности и да се избегне redoing съкращенията ако мярката всеки щранг индивидуално.


3

Избършете съществуващите щранг повърхността, за да премахнете прахта или други отломки . Лустрото се нуждае от гладка, чиста повърхност , за да залепнат добре без никакви неравности в крайния продукт .

4

Нарежете фурнир дърво размер с помощта на нож и една права линия , така че да пасва на щранг повърхностните точно . Отстранете предпазното фолио от лустрото да изложи на лепилото.

5

Поставете фурнир в позиция на щранг . Поставете парче точно като вас не ще бъде в състояние да го препозиционира веднъж лепилото докосва съществуващите щранг материал.

6

Secure лустрото на щранг с помощта на фурнир стъргалка , специалност инструмент, който прилича на боя стъргалка , но е предназначена за фурнир . Започнете в средата на щранг и тичам стъргалката хоризонтално към външния ръб на щранг . Върни се в средата и тичам стъргалката към противоположния извън ръба. Преместете стъргалката леко да продължи натискане надолу на фурнира . Вие искате да стартирате стъргалката хоризонтално върху всяка повърхност на облицовката работи нагоре и надолу от средната точка .

7

Sand фурнир , ако имате намерение да го оцвети с веригите . Тъй като тя е направена от дърво , най фурнир да бъдат оцветени . Консултирайте се с производителя за оцветяване инструкции за конкретната фурнир продукта, който използвате.

8

Пясъчни съществуващите тъпче , ако имате намерение да ги използва повторно . Ако закупите нов стълбищни стъпала , пясък ги леко , ако е необходимо . Избършете праха , останало върху стъпалата .

9

Стиснете строителство лепило по стълби , които поддържат веригите стълбищни . Поставете стъпалата на място. Закрепете веригите допълнително с довършителни пирони на всеки стрингер .

10

Smooth дърво замазка в дупки довършителни ноктите с шпакла . Остържете излишната дърво замазка. Оставя се на шпакловка и замазка , за да изсъхне напълно.

11

Нанесете байц на фурнир и тъпче в желания цвят . Следвайте конкретните инструкции за петното , за да получите най-добрия завършек . Brush полиуретан над стълбите , когато петното изсъхва . The полиуретан предпазва стъпалата от износване .

Как да инсталирате за вграждане в Maytag Washer

The Пластични прегради подстригва и се завива към вътрешността на Maytag перална машина се използва, за да падам дрехи по време на всяко измиване . Действайки като гребла , преградите са поставени под

Περισσότερα >
Нови Yankee Работилница Tools

Майстор дърводелец Norm Аврам е домакин на изключително успешния PBS сериала The New Yankee Работилница. Всяка седмица , Аврам занаяти ръчно изработени мебели и аксесоари в 936 квадратен фут работил

Περισσότερα >