Как да инсталирате заготовки на Ламиниран плот

Инсталиране на плота може да бъде прост и ясен (ако плота просто тече прав) или отнема много време и е разочароващо , особено ако плота трябва да се вмести между две стени или да отидете зад ъгъла . За един DIY'er ламинат плотове са това, което ще трябва да се работи с , тъй като твърди плотове повърхност трябва да бъдат инсталирани от професионалисти ( за да се запази тяхната гаранция) и каменни плотове като гранит изискват специални tools.Things ви е нужно
сабя видях
самозалепваща лента
лепило
чук, отвертка , пробивни и свредла , Evel
колан Сандер и шкурка
пистолет и силикон MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Инсталиране прав участък плот

1

Какво ще ви трябва
Saber видях
самозалепваща лента
Glue
отвертка или електрическа бормашина и отвертка бита. <Бразилски /> Въртящи винтове
Square
Големи скоби
Hammer
Level
Scriber компас
отвертка
пистолет и силикон
Шкурка
Belt Sander
Големи скоби
очила MarketBook.bg: 2

Определя пространството искате брояч върха за покриване , включва плот надвес (обикновено 1 ") , ако вашият предформиран плот е прекалено дълго ще трябва да го нарежете за да се побере .


3

Измерете и отбележете съответния размер на вашия предформиран плот . Поставете самозалепваща лента по дължината на линиите , които искате да изрежете и марка си линия на срязване на лентата . ( Лентата на маскиране ще предотврати всяко чакъла на повърхността на ламинат ) .

4

Изрежете плота до подходящия размер .

5

Нанесете лепило дърводелец до върховете на базови шкафове рамкиране , а след това привеждане в съответствие и поставете плота върху шкафовете .

6

Закрепете плота с помощта на гипсокартон винтове идва чрез формиране на кабинет към долната страна на плота , за да държи контра здраво на място .


Инсталиране на плота по протежение на стената

7

Мярка , марки и отрежа плот както по-горе .

8

Поставете плота относно базови шкафове и привеждането му в съответствие възможно най-близо до стената . Доста вероятно е прав разрез плота няма да се побере в тясно сътрудничество по протежение на стената.

9

Стегнете плота на място и с помощта на компаса Scriber марки очертанията на стената върху плота . (Отваряне на компаса около 1 /2 " , тече един крак покрай стената и стартирайте молив крак по плота - вземане и точна профил на стената ) .

10

Използвайте шлайфмашина внимателно колан отстранете излишъка белязана от Scriber .

11

Test годни и да направи повече за опесъчаване , ако е необходимо , за да се поберат на плота към стената.

12

Монтирайте плота върху основата шкафове както по-горе , като се използва лепило и винтове гипсокартон .

13

Нанесете свързващи по шева между плота и стената.


Инсталиране на плота с
<Бразилски> 14

Инсталирайте заготовки на плота в " L " форма от пускането заедно две парчета , нарязани на ъгъл 45 градуса . не е нужно да се намалят тези парчета себе си те са лесно достъпни и включва изрязвания от долната страна , за да да им помогне да се държат заедно с помощта на специално проектирани скрепителни елементи .

15

Поставете двете парчета с главата надолу върху твърда и равна повърхност .

16 лепило

Spread дърводелец на съединителните краища на двете парчета .

17

Монтирайте и затегнете свързващите хардуерни /скобите достатъчно, за да задържи парчетата близо един до друг .

18

Изравнете внимателно ъглите и да се осигури шев е гладка . (Това е бавен , повтарящ се процес - затегнете малко , пренастроят , затегнете малко повече и пренастроят ) . Важно е, че ъглите подреждат и ставата е гладка .

19

Изравнете внимателно ъглите и да се осигури шев е гладка . (Това е бавен , повтарящ се процес - затегнете малко , пренастроят , затегнете малко повече и пренастроят ) . Важно е, че ъглите подреждат и ставата е гладка .

20

Оставете лепилото да изсъхне , след като парчетата са правилно подравнени .

21

Включете плота над ( внимателно ) , и да го инсталирате , както ако бяха един участък .

Миялна машина течове при препълване Protector Float

An препълване защитник плувка в съдомиялна машина работи по същия начин като тоалетна плувка . Когато напръскайте тоалетна , вода се влива от резервоара зад седалката на тоалетна. Резервоарът за тоале

Περισσότερα >
Как да Cut Пяна за Seat

A чифт остри ножици или нож ще намали през гъстата пенополистирол използва за тапициране места , но ръбовете пяна ще бъдат неравни и трудни за покриване . Използването на ножица или нож също ще изискв

Περισσότερα >