Как да инсталирате Tackless Strip и Padding

Ако искате да инсталирате килими , трябва да положиш tackless ленти и подплата първо . Това не е толкова трудно, тъй като изглежда, въпреки че тя не взема силно отзад за да носи килима и подложка . За да направи крайния продукт изглежда гладка изисква просто отнема малко работа около edges.Things ви е нужно
ножици за рязане
очила
Broom
Vacume чисти
Tackless ленти
Hammer
Зидария пирони или епоксидно лепило
Padding
Staple пистолет
Utility нож
тиксо MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Prep , преди да започнете . Започнете с премахването на старите ленти халс , ако има такива. Sweep и вакуум на пода добре, за да се вдигне хлабав мръсотия. Вземете врати и извадете праговете , ако можете, за да направите по-лесно инсталиране .

2

Поставете предварително нарязани tackless ивици около цялата стая , за да се приготви. Уверете се, че щифтовете на tackless лентите са с лице към стената и да пазят 1/2-inch разстояние между стената и лентата.


3

довърши tackless ленти на място и нарязани ъглите, за да се поберат един срещу друг равномерно . Ако преминавате от бетон ще трябва да се използва епоксидна лепило, за да се осигури на лентите . Не слагайте никакви ивици между врати или отворени пътеки .

4

развивам подложка , така че тя ще бъде отвес с посоката на килима. Поставете го в рамките на tackless ленти и с щапелни пистолет лепите подложката на пода приблизително на всеки 6 инча. Ако сте на върха на бетон, залепете уплътнението надолу директно на пода.

5

Дръпни пълнежа и с ножа полезност отрежете подплънката да се бъркаш с ръба на tackless ленти . Внимателно изрежете около вратите и ъглите, за да се поберат на подложката толкова близо, колкото е възможно.

6

Укрепване на шевовете с тиксо . Нанесете тиксо на върха на областите, в които подложка събира, за да се запази , ако от повдигане и отделяне .

Какви херметик се използва на Exterior Сушилня Vent

? Сешоар Вашият отдушник е двупосочно преминаване извършване влажен и сух въздух отвън и привеждане мишки, насекоми и други досадни вредители вътре. Пукнатини или празнини между отдушника сушилня и въ

Περισσότερα >
Как да се събере стълбищни парапети

Сглобяване на стълбищни парапети може да бъде доста трудно да се направи , ако не сте сигурни къде да започне. Но ако отделите време, за да разбера какво точно трябва да направя, и да се подготвят за

Περισσότερα >