Как да се чисти на косата Dye Out на берберски килими

Почистване берберски килим е малко по-трудно в сравнение с традиционните си килим. Тя може да изглежда почти невъзможно да се почисти , ако получите голям петно ​​върху него --- особено ако това петно ​​е боя за коса . Един от най-големите трикове, е да се спре това, което правиш и почистете боя за коса от килима берберски , докато е все още мокра . Колкото по-бързо да стигнете до него, толкова по-добре шансовете си, са за получаване на това out.Things ви е нужно
Carpet шайба
Carpet чисти
Dish сапун
Water
White кърпа
Оцет
Водороден пероксид
спрей бутилка
Fabric боядисване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Махни си килим за миене и добавете необходимото количество килим чисти и топла вода. Измийте с боя за коса , веднага след като сте го разлееш . Може да се наложи да отида на място няколко пъти . Това трябва да стане през целия път .

2

Смесете чаша топла вода с една супена лъжица препарат за съдове . Изсипете го върху петното от боя за коса . Вземете една бяла кърпа ( оцветени washclothes ще кървят в килима ) и го положи върху петното . Натиснете леко . Изстискайте парцала за пране и повторете. Поддържайте свободна зоната wet докато всички боя за коса е била прехвърлена към кърпата .


3

Използвайте разтвор на оцет вода, за да се боядисват косата , ако боята за коса има лоша миризма. Оцетът е добро почистващо средство , което отстранява миризми и няма да навредят на вашия килим . Използвайте 1/4 чаша оцет и 3/4 чаша вода. Разбърква се и го използвате, за да се накисва на петното . Подсушава с бяла кърпа .

4

Използвайте някои разводнена водороден прекис върху петното . Използвайте половината вода и половината пероксид. Използвайте само това , след като сте почистили района със сапун и вода , без да става всичко на петното . Вземи спрей бутилка да се накисва в района. Нека да работят в продължение на 5 минути и след това използвайте суха , бели washclothes или салфетки, за да залича до разтвор пероксид.

5

Боядисват си берберски килим върна към него е оригинален цвят, ако не можете да премахнете успешно петното . Направете снимка на цвета и след това от плат боя, която е достатъчно близо до него , за да премине като оригинала. Следвайте инструкциите на бутилката с боя плат и се боядисват косата си петно ​​с боя плат.

Как да се определи бутона Start /Pause на My Bosch 500 Series Electric Сушилня

Bosch проектирал 500 Series електрическа сушилня за да осигурят на собствениците с полезни индикатори за състоянието , като например дали машината е включена или е на пауза . Много модели в семействот

Περισσότερα >
Как да спечелим една Cubby за Kids

Cubbies са полезни за детски стаи и класни стаи . Те са малки и преносими достатъчно, за да носят играчки и достатъчно голям, за да осигури пространство за по- широка гама от продукти , включително кн

Περισσότερα >