Как да се възстанови Цвят на Carpet

Можете да боядисате стена до стена килим с цел актуализиране на цветова схема , покриващи петна , избледняване или износване . Боядисват възстановява цвета на килима в единична стая или целия дом или сграда. Оригинален цвят килим може да бъде съчетана и възстановен, докато килим боядисани с по-тъмен цвят създава изцяло нов дизайн схема . Килим , че е в добро състояние, но спортни остаряла цвят е основен кандидат за този бюджет - съзнателен ремоделиране идея. Килимът в стая или у дома може да бъде променена през три дни weekend.Things ви е нужно
Vacuum с прикачени файлове смукателни
пластмасови ръкавици
лента на Пейнтър и покривки
Scrub четка безплатно A Спрей бутилка
Carpet боя
Carpet shampooer (по желание )

Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете цвят боя , че ще се възстанови оригиналния цвят или е малко по-тъмен от оригинал.

2

Премахнете всички мебели от стаята ( ите) и всяка драперия , която попада в рамките на няколко метра от пода.


3

Вакуум килима добре, за да се отървете от прах и песъчинки , и да използват прикачени файлове аспирация на ъгли и цокли .

4

наеме професионален чисти килим или наемете shampooer килим от местен търговец на дребно и почистване на килима 24 часа преди приложение на боята .

лента и капка 5

Place художник кърпи по стени и цокли за защита на тези зони от боята .

6

Следвайте инструкциите на производителя е предоставил смесете боята и запълни една бутилка чист спрей с разтворена боя .

7

За да започнете да използвате боя , започнете с най-отдалечения ъгъл от вписването. Спрей за коса в малък участък , около 1 до 2 квадратни метра , и използвайте четка търкане да работят на багрилото в килима . Използвайте кръгови движения в продължение на най-добри резултати . Нанесете боята равномерно и след това преминете към следващата зона , изискваща боя . Преместете напред-назад по килима в стаята , за да завърши процеса на боядисване и позволява лесен достъп до влизане на стаята през цялото време.

8

Сменете мебелите и драпериите след прясно боядисана килим е изсъхнал. Време за съхнене ще варира , но 24 до 72 часа трябва да бъдат адекватни за повечето климатични и метеорологични условия. Боядисват килима по-дълбок , по-тъмен цвят , като се прилага втори слой боя след първия милион е изсъхнал.

Какви Tray Трябва ли да поставя под фризера

? A тава под фризера е там за размразяване и за всяка друга причина , която изисква да капе вода, за да бъдат уловени . Някои модели идват с вградена тава за улов на водни капки , но ако вашият модел

Περισσότερα >
Как да спечелим една Folding Cot

Сгъваеми легла са прости , леки легла, които са удобни за преспиване , къмпинг пътувания , пътувания и извънредни ситуации. Те могат лесно да бъдат премествани от едно място на друго и се съхраняват д

Περισσότερα >