Как да сложи килим на Thick Wood по задните стълби

? От всички места за инсталиране килим правилно, стълбище е една от най-трудните . За щастие , когато стълби са изградени от плътна дървесина , те предоставят адекватна подкрепа и повърхност, която е лесно да се прикрепят ивици да халс . Ако сте прикрепване на стълбищни бегач на вашите стълби , няма да трябва да се намали на килима до ширината на стълбите , макар че най-вероятно ще бъдат оставени с открити дървени от двете страни на stairway.Things ви е нужно
Ролетка
Utility нож
стрейт едж
Tackless ленти
ръчна ножица
Hammer
подложка Carpet
Staple пистолет
Knee кикър
Wood блок <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Нарежете килим за да пасне на стълбището. Измерете ширината на стълбището , и се нарязва на ленти с тази ширина. Измерете ширината на стъпалото и дължината на възхода и добавете тези измервания заедно, за да се изчисли дължината на мокети , че ще трябва да се намали . Добави дължината на горния етаж кацане до крайната дължина , преди да го нарежете . Ако сте закупили стълбищни бегач, пропуснете тази стъпка.

2

Нарежете tackless ленти за дължини на няколко инча по-кратки от ширината на килима имате намерение да положи използвайки ръчна ножица . Nail една надолу към предната част на всеки щранг , като се уверите, ноктите точка към края на стълбите .


3

Cut подложка килим на ширината на tackless ивица , и няколко сантиметра по-дълги от дълбочината на протектора на стълби . Използването основна пистолет , поставя подложка за всеки стълбищни , се съгласува по халс ивица и опаковане на нейния ръб над предната част на стъпалото . Повторете това за всеки стълбище .

4

Staple водещия край на килима в основата на стълбите. Издърпайте килима здраво и около към следващата стъпка , като се уверите, че остава прав . Натиснете върху килима tackless ивица .

5

Опънете килима с помощта на коляното кикър да го избута срещу tackless ивица . Уверете се, че да дръпнем килим , доколкото тя ще се разтегне , в противен случай това може да стане на бучки при влажни условия . Използване на дърво блок и чук , паунд килима надолу към tackless лентата , докато тя е поставена плътно . Повторете тази стъпка за всяка стълба .

6

Прикрепете tackless ленти в основата на отсрещната стена на върха на стълбите. Опънете килима към това, и с помощта на коляното кикър , дървен блок и чук , да постави на килима до лентата.